Hopp til hovedinnhold

Hva er egentlig Microsoft Azure?

Azure er Microsofts plattform for skybasert databehandling som leverer infrastruktur-, plattform- og programvaretjenester. Den sparer deg for tid og penger, forenkler drift og vedlikehold og gir høy tilgjengelighet, feiltoleranse og støtte for katastrofegjenoppretting. Du får tilgang til nyskapende teknologier som er i en rivende utvikling, og en sikkerhet i verdensklasse. Med infrastruktur som tjeneste kan du utvide lokalnettet ditt til å omfatte Azure og kjøre virtuelle Windows- og Linux-maskiner. Plattform som tjeneste lar deg fokusere på applikasjoner og data. Microsoft tar hånd om alt det andre, som webtjenester, lagring og databasesystemer. Programvare som tjeneste kjenner du godt fra Microsoft 365, ferdige apper klare til bruk. Det omfatter sikkerhetskopiering, automatisk patching, samt funksjoner for tingenes internet (IoT) og kunstig intelligens.

Du kan skalere tjenester opp og ned, ut og inn. Ved å automatisere prosessen er du elastisk. Din evne til å handle lynraskt betegnes som agilt. Du nyter godt av Microsofts stordriftsfordeler og betaler bare for det du bruker. Kapitalutgifter omgjøres til driftsomkostninger. Felles for tjenestene i Azure er automatisering og integrert overvåking av ytelse og sikkerhet. Med Azure Advisor får du en personlig veileder for å beskytte miljøet, optimalisere konfigurasjoner og få ned kostnader.

Microsoft Azure er neste skritt på veien til din digitale transformasjon. E-boken forteller deg hvorfor og hvordan.

Les mer om de ulike tjenestene du kan ta i bruk, hvordan du kan redusere kostnader, effektivisere løsninger og minimere risikoen for kritiske tjenester du ikke ønsker å ha ansvaret for selv ➡️

Andre nyttige lenker:

Hva koster Microsoft Azure?

Microsoft Azure - Hybride skyapplikasjoner

Hva er Microsoft Azure?

Publisert: . Oppdatert: .

Inspirert? Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!