Hopp til hovedinnhold

Bli med webinar om Nimblr

Webinar Nimblr

Tirsdag 13. mars holder Sebastian webinar om tjenesten Nimblr, som tilbyr intelligent simulering og trening av ansatte når det kommer til e-postsikkerhet. Gjennom gjentatte simulerte angrep, vil ansatte i trygge omgivelser kunne lære seg forskjell på hva som er phishing og ikke, og basert på handlingene de utfører vil de bli oppmuntret til korte og konsise mikrokurs som omfatter relevante farer.

Speaker:

I webinaret får du høre om blant annet:

Sikkerhetstrening for ansatte

E-post er den desidert største angrepsplattformen for hackere – tren dine ansatte i trygge omgivelser til å lære seg forskjell på phishing og ikke.

Analyse

Få oversikt over hvordan selskapet gjør det over tid, med statistikk over både hvem og hvor mange som klikker på linker, samt kursdeltagelse.

Tilpasning

Løsningen kan tilpasses selskapets behov ved å blant annet endre avsender (HR, økonomi, daglig leder).

Kurs og repetisjon

Tilgjengelige, korte og konsise mikrokurs i relevante farer. Lær deg forskjellen på hva som er phishing og ikke.

Nimblr

Nimblr er en nettbasert opplæringsplattform designet for å øke sluttbrukerens sikkerhetsbevissthet og minimere risikoen for angrep. Det kombinerer interaktiv opplæring om IT-sikkerhet med simulerte angrep, praktiske øvelser og aktuelt innhold om de siste truslene i et kontinuerlig opplæringsprogram. Gjennom enkel konfigurasjon blir systemet lastet med kundespesifikke data som automatisk tilpasser opplæringsmateriell og simuleringer til hver organisasjons spesifikke miljø.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!