Hopp til hovedinnhold

Support

På denne siden vil du finne kontaktinformasjon og viktige linker dersom du skulle ha noen spørsmål eller utfordringer.

Telefon21 41 50 00
E-postsupport@evelon.no
FjernstyringFjernhjelp
Fjernstyring Fjernhjelp tidligere Imemo/Bridge IT
Fjernstyring Fjernhjelp tidligere Devion
KundesideRegistrere mobil for MFA
Kundeportalkundeportal.evelon.no

Åpningstid

Ordinær åpningstid: 08.00 - 16.00

Vår vakttelefonen er alltid bemannet utenfor ordinær åpningstid. Bruk faktureres i henhold til avtale.

Bilde av en skjerm hvor det står support

Kundeportal

Portalen gir selskapets primærkontakt oversikt over saker, brukere, lisenser og avtaleinnhold. De ansatte vil kunne se status og historikk på sine saker, samt enkelt opprette en ny sak.

Når portalen er aktivert vil alle ansatte i selskapet kunne logge inn med sitt Microsoft 365 brukernavn og passord (Azure Active Directory Single Sign-on). På bakgrunn av dette anbefaler vi å aktivere MFA for samtlige ansatte før kundeportalen aktiveres.

For å få tilgang til kundeportalen må selskapets primærkontakt sende oss en mail og be om tilgang. Trykk på "Få tilgang til kundeportalen" og et mailvindu vil åpne seg.

Du skal sitte igjen med et smil!

Noen mennesker er helt sykt bra, noe som gjør dagen til andre mennesker bedre. Og det er noe vi med stolthet og trygghet si at gjelder vår gjeng som sitter og tar imot henvendelser fra våre kunder. Nedenfor kan du lese mer om hva en supportavtale vil gi deg.

 1. Mange virksomheter får grøsninger på ryggen når de må forholde seg til ulike leverandører sine timepriser - vi er intet unntak.
  Med en All-Inclusive avtale vil du slippe å forholde deg til timepriser. Du og dine kollegaer vil kunne ta kontakt med oss så mange ganger dere vil, uten å måtte tenke på at takstameteret går. Det vil gi CFO en forutsigbar kostnad i budsjettet, og de ansatte slipper å tenke at de må få godkjent timer fra nærmeste leder.
 2. Når vi sier All-Inclusive, så mener vi All-Inclusive.
  Om det gjelder mobiltelefon, PC eller tablet, om det gjelder bluescreen, mail, print eller feil i en applikasjon, om det gjelder glemt passord, manglende lyd i headset, eller en bortkommen fil. Gjengen vår fikser - også om det dreier seg om tredjeparsapplikasjoner.
 3. Et høyt kompetansenivå på de første som mottar saken gjør at du raskt får løst din sak.
  Dette vet vi er noe som skiller oss fra våre aller fleste konkurrenter. I stedet for at førstelinjesupport fungerer som sekretærer som registrerer saker for så å sende de videre via et sakssystem, løser vår førstelinje majoriteten av alle saker som kommer inn.
 4. Effektive eskaleringsrutiner.
  Med en kunnskapsrik og rutinert førstelinje blir saker som vi vet trenger annen type kompetanse raskt eskalert til riktig avdeling - enten om det er andrelinje eller drift. Hver avdeling har en egen saksansvarlig som sørger for at eskalerte saker prioriteres og håndteres på best mulig måte.
 5. En glad og fornøyd gjeng til tross for IT-utfordringer.
  Det er ikke ofte IT-utfordringer knyttes til noe positivt, og vi vet at det kan være både kritisk og frustrerende med ting som "bare skal fungere" som plutselig ikke gjør det. Det vi kan si er at når disse situasjonene først oppstår, så vil du bli tatt ordentlig godt vare på av dyktige personer som snakker om IT på en måte som er forståelig for alle.
 6. Kvalitetskontroll, slik at vi hele tiden kan jobbe for å bli bedre.
  Mange virksomheter på tvers av ulike bransjer påstår at de er opptatt av kundetilfredshet (noe annet ville vært lite strategisk). Likevel er det få som faktisk kan dokumentere det. Som kunde av Evelon vil du ha mulighet til å vurdere oss etter hver sak du har hatt med oss, en vurdering som til en hver tid ligger live på våre nettsider. Vi tåler tilbakemeldinger, og vi ønsker tilbakemeldinger, for det er eneste måten vi kan vite om du virkelig er fornøyd eller om det er noe vi kan forbedre.