Hopp til hovedinnhold

Om oss

Vi er IT-folka som bryr seg

Vi er et IT-selskap med kompetansen og profesjonaliteten til anerkjente markedsledere, og engasjementet og det personlige som gjerne kjennetegner mindre aktører.

Ærlige, kunnskapsrike og innovative

Gjennom å etterleve våre verdier ønsker vi at du som kunde raskt skal føle deg som en del av oss. Med kompromissløs dedikasjon både til kvalitet i alt vi leverer og til fornøyde kunder, beviser vi hvorfor vi er det beste valget for deg.

Kompetanse

Vi er så stolte av gjengen vår og syns selv at vi er IT-selskapet med de beste folka.

Sertifiseringer

Våre rådgivere har til sammen over 120 sertifiseringer, primært innenfor Microsoft, VMware, ISO/IEC 27001, Veeam, ITIL, Cisco, Fortinet, Sophos og TOGAF. Med så stort utvalg spesialister er det enkelt for oss å finne riktige personer til hvert enkelt prosjekt.

Leverandørstatuser

Vi er minimum gullpartner hos alle våre viktigste leverandører. Dette vil vi at skal gi våre kunder en trygghet om at vi besitter riktig kompetanse, at vi har god relasjon og dialog med leverandøren, samt at vi kan vise til mange fornøyde kunder innenfor hvert område.

Les mer om vår Microsoft Solutions Partner status på Modern Work og Infrastructure.

Kundetilfredshet

‌Kundetilfredshet er og har alltid vært en strategisk prioritering for selskapet, og de ansatte gir alltid det lille ekstra for at kundene skal være fornøyd.

God tilbakemeldingskultur

Gjennom at vi etterlever våre verdier ønsker vi at du som kunde raskt skal føle at vi kjenner deg og ditt selskap. Det klarer vi med kontinuerlig læring, måling av alle saker - og en gjeng som bryr seg om tilbakemeldinger. Hos oss feirer vi de grønne, bryr oss om de gule og tar tak i de røde tilbakemeldingene vi får.

IT-FOLKA SOM BRYR SEG

Hils på de fine folka!

Noen funfacts om oss:

  • 56% foretrekker utendørs fremfor innendørs aktiviteter
  • Av fritidsinteresser tror vi nesten at vi dekker det meste, med blant annet campervan-turer, strikking, planter, padel, dypdykk i Wikipedia, rando, fotball, Formel 1, gaming, Warhammer. Corgie-oppdrett, matlaging, ølbrygging, sjakk, koding, figurmaling, kryptohandel, golf, muay thai og håndball
  • 40% setter mest pris på kaffemaskina, mens 37% mener den beste fasiliteten på kontoret er All You Can Eat i kantina
  • 51% foretrekker iPhone, resten Android
  • 77% går helst i sneakers på jobb
  • Yngste ansatt er 18 og eldste er 70

Bærekraft og utvikling

Som alle andre har vi et samfunns- og miljømessig ansvar, og vi ønsker å bidra der vi kan. Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert, og klima, miljø og sosiale forhold er viktige premissgivere i det vi arbeider med både internt og eksternt.

Det beste fra flere verdener

Våren 2022 fusjonerte IT-selskapene Lillevik IT, IMEMO, Bridge IT og Devion. Resultatet ble Evelon, et IT-selskap med det beste fra flere verdener. Vi er store nok til å kunne betjene større bedrifter, og små nok til å kunne levere personlig oppfølging.

Presse og omtale

Finansavisen, Devion og Evelon

Finansavisen: Bygger IT-rugg for bedriftsmarkedet

Tønsberg Blad, Jonas Bjørnstad Western, Stian Vik Gabrielsen, Harald Gaupen

Tønsberg Blad: Det nyinnflyttede selskapet har store ambisjoner - Vil skape flere arbeidsplasser

Ole Vinje, Øystein Berg, Stian Vik Gabrielsen og Heine Wang

Sandefjords Blad: Kjøpte opp IT-selskap i Kongsberg

Ole Vinje og Stian Gabrielsen fra Evelon

Martech24: Tidligere Komplett-topper skal bygge nytt selskap

Sandefjords Blad, Harald Gaupen, Andreas Grimsgaard, Marianne Aarhus, Terje Brand, Jonas Bjørnstad Western

Sandefjord Blad: Kjøper ny IT-leverandør

Har du lyst til å bli en del av gjengen?

Samme om du er junior, senior, driver med IT, økonomi, salg, markedsføring eller administrasjon. Vi vil gjerne snakke med deg!