Hopp til hovedinnhold

Om oss

Vi er IT-folka som bryr seg

Ærlige, kunnskapsrike og innovative

Gjennom å etterleve våre verdier ønsker vi at du som kunde raskt skal føle deg som en del av Evelon-familien. Med kompromissløs dedikasjon både til kvalitet i alt vi leverer og til fornøyde kunder, beviser vi hvorfor vi er det beste valget for deg.

Kompetanse

Vi er så stolte av gjengen vår og syns selv at vi er IT-selskapet med de beste folka.

Sertifiseringer

Våre rådgivere har til sammen over 120 sertifiseringer, primært innenfor Microsoft, VMware, ISO/IEC 27001, Veeam, ITIL, Cisco, Fortinet, Sophos og TOGAF. Med så stort utvalg spesialister er det enkelt for oss å finne riktige personer til hvert enkelt prosjekt.

Leverandørstatuser

Vi er minimum gullpartner hos alle våre viktigste leverandører. Dette vil vi at skal gi våre kunder en trygghet om at vi besitter riktig kompetanse, at vi har god relasjon og dialog med leverandøren, samt at vi kan vise til mange fornøyde kunder innenfor hvert område.

Våre ansatte

Hils på de fine folka!

mennesker på jobb

Bærekraft og utvikling

Som alle andre har vi et samfunns- og miljømessig ansvar, og vi ønsker å bidra der vi kan. Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert, og klima, miljø og sosiale forhold er viktige premissgivere i det vi arbeider med både internt og eksternt.

Det beste fra tre verdener

Våren 2022 fusjonerte de tre IT-selskapene Lillevik IT, IMEMO og Bridge IT. Resultatet ble Evelon, et IT-selskap med det beste fra begge verdener. Vi er store nok til å kunne betjene større bedrifter, og små nok til å kunne levere personlig oppfølging.

Har du lyst til å bli en del av gjengen?

Samme om du er junior, senior, driver med IT, økonomi, salg, markedsføring eller administrasjon. Vi vil gjerne snakke med deg!