Hopp til hovedinnhold

Visjon og verdier

Vi skal være en leverandør som er stor nok til å utfordre de større leverandørene i bransjen, men samtidig liten nok til å beholde de personlige relasjonene og engasjementet som gjerne kjennetegner mindre aktører. Hos oss er alle kunder viktige, og ingen skal noen gang føle at vi er blitt for store – eller de for små

Våre verdier er

Ærlige

Kunnskapsrike

Innovative

Bilde av personer med mobil

Vi er IT folka som bryr oss

Navnet vårt reflekterer hvem vi er og hva vi skal jobbe for å være:

Evolve – utvikle seg

Vi skal være fremoverlente, ha fokus på kontinuerlig utvikling. Vi skal være blant de første til å ta i bruk ny teknologi, og hjelpe våre kunder på deres digitaliseringsreise.

On - på

Vi skal være tilgjengelige og proaktive i våre kunde- og partnerforhold. Våre kunder skal føle seg sett og hørt, og sitte med en følelse av at vi virkelige bryr oss.

Vi bygger et robust kompetansemiljø som skal være like godt som hos de store konsulentgigantene. Vår ambisjon er å være en personlig og kompetent IT-driftspartner for små og mellomstore bedrifter. Vi skal være en attraktiv arbeidsplass for både de som ønsker å jobbe i Oslo, men også for de som holder til på det sentrale Østlandet. Kulturen vår skal være et trekkplaster for nye ansatte, og årsaken til hvorfor våre ansatte vil bli. Vi er Evelon.

Stian Gabrielsen, Administerende direktør