Hopp til hovedinnhold

Det var en gang

Etter en tids arbeid ble Evelon grunnlagt sommeren 2022, bestående av en gjeng som kunne vise til flere tiår med erfaring, kompetanse, solid vekst, og gode kunderelasjoner.

Med 12 dyktige ansatte var IMEMO første selskap inn i gruppen. Selskapet ble grunnlagt i 2014 og kunne vise til en etterspurt spisskompetanse innenfor Business Central. Med gode tall, fornøyde kunder og ansatte la selskapet et godt grunnlag for videre vekst. Neste selskap inn var Lillevik IT. Siden det ble grunnlagt høsten 2008, hadde selskapet rukket å bli en herlig gjeng på 28 ansatte, som først og fremst var spesialister på brukersupport, drift og skytjenester. Kort tid etter ble Bridge IT, etablert april 2012, med på moroa. Med 16 ansatte og nøkkelkompetanse innenfor sikkerhet, nettverk og drift tilførte de selskapet viktig kunnskap. Siste selskap inn var Devion, og med 9 dyktige og erfarne ansatte fordelt på kontorene i Kongsberg og Drammen, var de siste brikke som skulle til for at Evelon kunne være geografisk nært på Sør-Østlandet,

Selskapene hadde lignende kultur og verdier, og alle hadde et felles ønske om å bli noe mer. Vi ville bevare det gode vi allerede hadde bygget opp - men gjøre det enda større og bedre: et fagmiljø som er attraktivt for ansatte og kunder, tilby kompetanse og kundebehandling som resulterer i at våre kunder føler seg sett, hørt og utfordret, samt ha en kultur som gjør arbeidsplassen til et ordentlig hyggelig sted å være.