Hopp til hovedinnhold

Karriere

Bli en del av gjengen!

Vil du jobbe med det vi mener er de aller beste folka, på en fremoverlent og moderne arbeidsplass, hvor du har stor innflytelse?

Vi er IT-folka som bryr seg

For at du skal bli litt bedre kjent med oss samlet vi gjengen i studio for å svare på noen spørsmål.

Hva er en Eveloner?

Menneskene og kulturen er det viktigste når vi skal bygge fremtidens kompetansebedrift

Stian Gabrielsen, Administrerende direktør

På første slide i vår PowerPoint står det «IT-folka som bryr seg». Vi skal ha det gøy sammen, og vi jobber kontinuerlig med å skape et arbeidsmiljø vi trives i. Du vil få mye ansvar og stor frihet, og vi oppfordrer deg til å komme med innspill.

Team-playere. Som ansatt i Evelon er du en del av Evelon-familien, hvor alle alltid går den ekstra milen – både for hverandre og får våre kunder. Vi bygger på hverandres styrker, erkjenner hverandres forbedringsområder og står alltid samlet.

Engasjement. Vi legger mye arbeid i at våre ansatte skal ha det bra på jobb og at de skal like sine arbeidsoppgaver. Vi tror at gleden og motivasjonen ansatte får når de trives og har det bra på jobb vil reflekteres i arbeidet med våre kunder.

Kunnskap. Våre ansatte er over snittet interesserte i sine fagfelt og engasjerer seg derfor utover det vanlige når det kommer til å tilegne seg ny kunnskap. Som selskap tror og stoler vi på at du selv vet best hvordan du skal løse oppgavene dine.

Kundetilfredshet. Når du begynner hos oss vil du fort forstå hvor mye fornøyde kunder betyr for oss – både med tanke på våre verdier og hvordan vi jobber. Kundetilfredshet er og har alltid vært en strategisk prioritering for selskapet, og vi gir alltid det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd.

Funlon!

Funlon er vår månedlige aktivitet som arrangeres av de ulike avdelingene på rundgang. Deltakelse er selvsagt frivillig, men vi har stor tro på at vi presterer bedre om vi har det morsomt sammen også utenfor jobb. Innholdet i våre Funlon er like variert som gjengens interesser - alt fra overnattingstur i skogen til brettspillkveld, ølbrygging og sandvolleyturnering.

Fun facts om gjengen

  • Vår yngste ansatte er 17 år, mens vår eldste er 68 år
  • Vi dekker et bredt spekter av interesseområdet med blant annet sjakk, frisbeegolf, padel, birøkting, fotball, håndball, gaming, skøyter og ski
  • Vi er en sosial gjeng, og med jevne mellomrom arrangeres det sosiale aktiviteter utenom jobb – alt fra brettspillkveld til lønningspils og sandvolleyball
  • Medarbeidersamtaler er en viktig arena for å sikre at ansatte har det bra, samt for å motta viktige tilbakemeldinger. Derfor er dette et stort fokus blant samtlige ledere
  • Vi elsker at ansatte kommer med idéer, forslag og innspill, enten det gjelder det faglige eller det sosiale

Bli bedre kjent med oss

På vår ansattside kan du lese mer om de fine folka våre - både nøkkelkompetanse og fun facts om den enkelte.