Hopp til hovedinnhold

Vi er Microsoft Solutions Partner Digital & App Innovation Azure

Bilde av infrastructure status

Microsoft Solutions Partner for Digital App & Innovation (Azure) er en tittel som gis til selskaper som besitter kunnskap og erfaring med å bygge, modernisere og forvalte skybaserte applikasjoner.

Microsoft Solutions Partner

Hva betyr det egentlig?

For å få denne betegnelsen, må vi oppfylle flere kvalifikasjonskrav. Vi blir evaluert i tre kategorier – prestasjon, ferdigheter og kundesuksess. Vi må ha dokumentert kompetanse på Microsoft sine løsninger, og vi må ha sertifiserte rådgivere. I tillegg må vi sørge for at du bruker Microsoft Azure på en måte som er tilpasset selskapets behov og som gir selskapet merverdi.

Hva vi gjør innenfor kategorien Digital & App Innovation

  • Designer appløsninger ved hjep av teknologi fra Microsoft
  • Migrerer og distribuerer arbeidsbelastninger for produksjonsnettapplikasjoner, DevOps og administrasjon av apptjenester i Azure
  • Administrerer produksjonsarbeidsmengder i skyen ved å bruke containere
  • Implementerer sikker DevOps-praksis og fremmer DevOps-adopsjon ved å bruke Azure og Github

Hvorfor er partnerstatus fra Microsoft viktig?

Ved å nå ha tre partnerstatuser fra Microsoft (Modern Work, Infrastructure og Digital & App Innovation) ønsker vi å vise at vi er en samarbeidspartner som du kan være sikker på at innehar høy kompetanse på det vi leverer.

Vi skal etterleve verdiene våre – vi er kunnskapsrike og innovative. Det er vårt ansvar å kunne teknologien slik at du kan bruke din tid på det som gir ditt selskap merverdi.

Vi er stolte av å være Microsoft Solutions Partner på Digital & App Innovation (Azure). Dette er et bevis på den innsatsen vi kontinuerlig legger ned i arbeidet vi gjør for å sikre at våre kunder har en pålitelig samarbeidspartner for fremtiden. Vårt mål er å alltid levere høy kvalitet, samt være en trygg havn når det kommer til behov for moderne teknologi.

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!