Hopp til hovedinnhold

Vi er Microsoft Solutions Partner for Modern Work

Bilde av modern work status

Microsoft Solution Partner for Modern Work er en tittel som gis til et selskap som har vist god evne til å hjelpe kunder med å øke produktiviteten i Microsoft 365, og som besitter høy kunnskap om Microsoft teknologi.

Hva betyr det egentlig?

For å få denne betegnelsen, må vi oppfylle flere kvalifikasjonskrav. Vi blir evaluert i tre kategorier – partnerytelse, ferdigheter og kundesuksess. Vi må ha dokumentert kompetanse på Microsoft sine løsninger, og vi må ha sertifiserte rådgivere. I tillegg må vi se til at du bruker Microsoft 365 plattformen mest mulig effektivt, og vi må kunne rådgi og leverere tjenester som gir deg merverdi.

Hva vi gjør innenfor kategorien Modern Work

  • Setter opp, rådgir og hjelper brukere med hele Microsoft 365-plattformen
  • Distribuerer, fremmer bruk av og administrerer Microsoft 365-apper og tjenester for å hjelpe kunder med å jobbe mest mulig effektivt
  • Administrerer og drifter kunders Microsoft 365 miljø for å se til at de bruker teknologien på best mulig måte
  • Implementerer, administrerer og driver brukerhjelp i Microsoft Teams, for å hjelpe kunder med å kommunisere og samarbeide gjennom chat, møter og samtaler
  • Leverer tjenester og løsninger for å hjelpe kunder med å samarbeide digitalt
  • Bygger tilpassede apper og løsninger på Microsoft 365-plattformen for å møte spesifikke behov hos ulike kunder
  • Drive opplæring og tilby brukersupport for å sikre at kundene kan Microsoft 365

Hvorfor er det viktig?

Det er viktig å velge en samarbeidspartner som du kan være sikker på at innehar rett kompetanse, og holder seg oppdatert på tjenestene de leverer. Teknologien endres konstant, og det er vår oppgave som partner å sørge for at du som kunde har den rette tjenestemiksen, og se til at vi tilegner oss ny kunnskap.

Vi skal etterleve verdiene våre – vi er kunnskapsrike og innovative. Det er vårt ansvar å kunne teknologien slik at du kan bruke din tid der du er god.

Vi er stolte av å kunne kalle oss en Microsoft Solution Partner for Modern Work. Dette er et bevis på den innsatsen vi kontinuerlig legger ned i arbeidet vi gjør for å sikre at du får en pålitelig samarbeidspartner for fremtiden. Vårt mål er å alltid levere høy kvalitet, samt være en trygg havn for deg når det kommer til dine behov for moderne teknologi.

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!