Hopp til hovedinnhold

Vi er Microsoft Solutions Partner Infrastructure

Bilde av infrastructure status

Microsoft Solution Partner for Infrastructure er en tittel som gis til selskaper som har vist god evne til å hjelpe kunder med å akselerere migrering av infrastrukturkomponenter til Microsoft Azure.

Hva betyr det egentlig?

For å få denne betegnelsen, må vi oppfylle flere kvalifikasjonskrav. Vi blir evaluert i tre kategorier – prestasjon, ferdigheter og kundesuksess. Vi må ha dokumentert kompetanse på Microsoft sine løsninger, og vi må ha sertifiserte rådgivere. I tillegg må vi sørge for at du bruker Microsoft Azure på en måte som er tilpasset selskapets behov og som gir selskapet merverdi.

Hva vi gjør innenfor kategorien Infrastructure

  • Designer, implementerer, drifter og optimaliserer kundens infrastruktur arkitektur (Azure), kostnader og sikkerhet
  • Migrerer og moderniserer kundens infrastruktur (Azure) for virtualiserte arbeidsbelastninger og virtuelle desktop-miljøer
  • Replikerer applikasjoner fra andre skyplattformer og flytter til Azure for å støtte multi-cloud strategier
  • Onboarder og administrerer høyytelses arbeidsbelastninger innenfor databehandling i Azure
  • Ledelse, styring, sikkerhet og DevOps (lokalt, sky og multi-sky) med Azure Arc

Hvorfor er partnerstatus fra Microsoft viktig?

Ved å nå ha to partnerstatuser fra Microsoft (Modern Work og Infrastructure) ønsker vi å vise at vi er en samarbeidspartner som du kan være sikker på at innehar høy kompetanse på det vi leverer.

Vi skal etterleve verdiene våre – vi er kunnskapsrike og innovative. Det er vårt ansvar å kunne teknologien slik at du kan bruke din tid på det som gir ditt selskap merverdi.

Vi er stolte av å være Microsoft Solutions Partner på Infrastructure. Dette er et bevis på den innsatsen vi kontinuerlig legger ned i arbeidet vi gjør for å sikre at våre kunder har en pålitelig samarbeidspartner for fremtiden. Vårt mål er å alltid levere høy kvalitet, samt være en trygg havn når det kommer til behov for moderne teknologi.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!