Hopp til hovedinnhold

6 tips til bedre bruk av Microsoft To Do din Android

Skjermbilder av innstillinger på en mobil

Microsoft To Do bidrar til enklere administrasjon av oppgaver på jobb og hjemme. Dette samtidig som synkronisering skjer på tvers av alle enhetene du bruker.

Vi har tidligere skrevet om 6 tips til hvordan du kan bruke Microsoft To Do på din iPhone. I dette innlegget kan du nå lese om hvordan disse funksjonene også er tilgjengelige på en Android-telefon.

Tips 1:

Planlegg dagen din

Har du glemt å sette opp «Min dag»? På Android kan du sette en daglig påminnelse for å holde oversikt over oppgavene dine. Dette finner du i innstillingene dine:

android1

Tips 2:

Dra og slipp mellom apper på Android

Legg raskt til et notat eller trinn i Android ved å dra og slippe mellom en hvilken som helst app og To Do i delt skjermvisning:

android2

Tips 3:

Snarvei på startskjermen

Har du en liste du ønsker å se på ofte? Legg til en snarvei til startskjermen på Android-telefonen for å få tilgang til den raskt:

android3

Tips 4:

Legg til en To do widget

To do-widgeten er tilgjenglig på Android. Ved å bruke To Do-widgeten på Android-enheten din kan du raskt legge til og fullføre oppgaver uten å åpne appen:

android4

Tips 5:

Sveip videre

En rask handling kan være å sveipe til venstre på en oppgave for å slette den, eller sveipe til høyere for å flytte den eller legge den til i «Min dag»:

android5

Tips 6:

Legg til noe raskt

Under varslingsområdet kan du velge å legge til en oppgave i To Do med bare et trykk. Du kan aktivere dette fra varslingsinnstillingene:

android6

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!