Hopp til hovedinnhold

De mest leste blogginnleggene i 2017

Bilde av fyrverkeri

Godt Nytt År! I dette innlegget har vi samlet våre ti mest leste blogginnlegg i 2017.


1. Lillevik IT advarer mot phising fra "Netflix"

netflix1 (1)

I november fikk vi flere henvendelser fra kunder som hadde mottatt en e-post fra noen som utga seg for å være den populære streamingtjenesten Netflix. I dette innlegget gir vi deg tre tips til hvordan du enkelt kan se om e-posten du har mottatt er trygg ved å bruke "Netflix"-angrepet som eksempel.

Les mer om dette her.


2. Office 365 eller G Suite - Hva er det beste valget for din bedrift?

gsuitevsoffice

Microsoft og Google tilbyr mye av den samme funksjonaliteten gjennom sine produktivitetsløsninger Office 365 og G Suite. I dette innlegget sammenligner vi funksjoner som fillagring, dokument- og tekstbehandling og regneark, og ser på forskjellene mellom de to løsningene.

Les sammenligningen her.

3. Vinner av "Beste Kundetilfredshet 2017"!

vinner (1)

Lillevik IT var sammen med 17 000 andre deltakere samlet i Washington D.C. 9-13 juli for å delta på Microsoft Inspire. Dette er Microsoft sin årlige partnerkonferanse, hvor partnerapparatet får informasjon om Microsoft sine markedsførings- og forretningsstrategier for det kommende året. Mandag 14. juli 2017 var det duket for Norsk Aften hvor over 130 deltakere var samlet til middag og partnerprisutdeling i storsalen på The Mead Center of American Theatre. Av Microsoft Norge sine 2000 partnere var det Lillevik IT som fikk den store gleden av å motta hedersprisen "Beste Kundetilfredshet". Vi er ufattelig stolte av denne prisen, og jobber hver eneste dag for at våre kunder er så fornøyde at de ikke vurderer andre alternativer!

Se bilder og les mer om prisutdelingen her.

4. Få en bedre arbeidshverdag med OneNote

onenote-pic

Om du er opptatt av struktur og organisering kan OneNote raskt bli en av dine favorittkomponenter i Office 365. Med mulighet til å lagre alle notater, referater, huskelister og bilder, i ulike notatblokker med tilhørende seksjoner og sider, kan du endelig samle hele ditt liv - både personlig og profesjonelt - på ett og samme sted. I dette innlegget gir vi deg en rask innføring i OneNote, samt noen nyttige tips og triks.

Les mer og bli en OneNote entusiast her.

5. Slik løser du synkroniseringsproblemer i OneDrive

onedrive

OneDrive er en enkel, og trygg måte for deg å lagre dine dokumenter, filer og bilder i skyen. Skulle noe skje med mobilen, nettbrettet eller datamaskinen, trenger du ikke å bekymre deg for å miste data – dine filer og bilder er alltid trygt lagret i din OneDrive, som du har tilgang til hvor som helst - når som helst. Med OneDrive kan du i tillegg være produktiv selv om du ikke er på nett, for alle endringer vil automatisk synkroniseres neste gang enheten kobler seg til internett. Enkelte brukere opplever imidlertid utfordringer med synkroniseringen i OneDrive.

I dette innlegget gir vi deg 13 tips til hvordan du kan løse dette problemene.

6. Kjøpe Office 365 av en forhandler eller direkte av Microsoft – Hva er egentlig forskjellen?

confused2

Office 365 er det samme produktet enten du velger å kjøpe det fra forhandler eller direkte fra Microsoft. Det finnes likevel noen faktorer som skiller de to kjøpsalternativene og -reisene fra hverandre, som det kan være lurt å ha tenkt på før du tar det endelige valget.

Les mer her.

7. Hvorfor flytte til skyen? 8 grunner til å velge skytjenester

cloud

Sliter du litt med å få taket på hva skytjenester egentlig er? Og er du usikker på om skytjenester er noe for deg?

I dette innlegget forklarer vi begrepet og gir deg 8 fordeler med skytjenester.

8. 7 tips til å sikre din bedrift mot datatap

datafeil

Datasikkerhet topper listen over bekymringer bedriftsledere har når de vurderer å flytte til skyen. Stadig mer avanserte trusler dukker opp like raskt som teknologiske nyvinninger kommer til. Derfor må bedrifter ta trusselbildet på alvor og bruke de beste verktøyene tilgjengelig for å sikre seg mot datatap.

7 tips til hvordan du kan lykkes med å sikre din bedrift mot tap av bedriftskritisk data.

9. Hva er forskjellen mellom Office 365 og Office 2016?

365v2016

Kjøpe Office 2016 som frittstående produkt eller som en del av Office 365?

Få hjelp til å forstå forskjellen mellom Office 2016 og Office 365 og tips til hva du burde velge her.

10. Få en sikker arbeidshverdag med Microsoft 365

M365(1)(1)-1-1

Det er ikke alltid like lett å finne veien i jungelen av lisenser som finnes ute i IT-verden. Enda vanskeligere blir det når ulike typer lisenser og tjenester får nærmest identiske navn.

I dette innlegget forklarer vi forskjellen mellom Office 365 og Microsoft 365. Vi gir deg i tillegg 18 grunner til hvorfor du burde prøve Microsoft 365.

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!