Hopp til hovedinnhold

Evelon skal delta Kongsberg Agenda

Kongsberg agenda

Vi skal delta på Kongsberg Agenda, den årlige teknologifestivalen som har blitt et viktig møtepunkt for teknologi, industri og innovasjon i Norge. Festivalen, som arrangeres i uke 25, fyller byrommet i Kongsberg med hundrevis av gratis arrangementer, debatter, utstillinger og aktiviteter rettet mot alle aldersgrupper.

Evelon vil være en av de mange spennende utstillerne på TeXpo, festivalens utendørs teknologiutstilling. TeXpo har som mål å fascinere, motivere og engasjere publikum med det nyeste innen teknologi og innovasjon.

Lunsjprat om Copilot med Microsoft 20. Juni klokken 11.00

Vi har med oss Daniel Horgmo, Channel Sales Manager – Modern Work & Security fra Microsoft for å vise hvordan Copilot kan bistå deg i apper som Teams, Outlook, Word og PowerPoint. Skal du generere sammenhengende tekst i lang form, oversette mellom språk, oppsummere innhold, skrive eller lage programkode? Mulighetene er mange!

Sett av tiden og kom å ta en kaffe og en lunsjbit sammen med oss.

Kongsberg Agenda er mer enn bare en festival;

..det er en arena for å løfte frem diskusjoner og kunnskapsdeling knyttet til teknologi og verdiskaping. Med stortingspresident Masud Gharahkhani som åpner festivalen, er det tydelig at arrangementet har både lokal og nasjonal betydning, og potensielt også internasjonal relevans. For besøkende er det en sjelden sjanse til å få et innblikk i noen av de mest spennende teknologiske fremskrittene som skjer i vår tid.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!