Hopp til hovedinnhold

Sommertilbud det du trenger!

Sommertilbud

Sommeren nærmer seg fort, og ikke minst ferien er rett rundt hjørnet. For de fleste skal juni gjennomføres først, så tar mange av oss en velfortjent ferie. Men mange vil nok være pålogget på en og annen gråværsdag. Og i den anledning har vi satt sammen en kampanje med fokus på bærbare produkter, både PCer, skjermer og annet som sørger for at du er klar hvis det er nødvendig.
Eller du velger sjekke litt epost på hytta eller på hotellet.

Vi kjører også et lite introtilbud på nyhetene X1 Carbon Gen 12, T14s Gen 5 og X13 Gen 5.

Altså disse:

Lenovo ThinkPad T14s Generasjon 5

T14s er beregnet for ytelse og designet for utholdenhet – sammen med en ekstrem bærbarhet i dette flaggskipet fra Lenovo. Funksjoner som lynraskt minne og banebrytende lagringsalternativer og optimalisert for AI, med den nyeste CPUen fra Intel, Ultra, gjør ThinkPad T14s-serien til det ideelle valget for å ta bedriften din til neste nivå. Ta en kikk her.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Generasjon 12


Fagfolk som forventer det beste fra teknologien, velger ThinkPad X1-serien. Ikke bare for innovasjon og stil, men for kompromissløs ytelse. Ultralette bærbare PC-er som virkelig hever standarden. Og med ThinkPad i navnet følger pålitelighet og sikkerhet naturlig med. Her i den nye Generasjon 12 med blant annet Intels Core Ultra, som er optimalisert for AI. Ta en kikk her.

Lenovo ThinkPad X13 Generasjon 5

X13 har lang batteritid, ThinkPad-holdbarhet, kraftig ytelse og lett å legge ned i vesken eller ha med på et tog eller fly – X13 er en av de minste, men ikke noe dårligere av den grunn. Ifølge Lenovo er de en av de aller beste bærbare PC-er til reiser. Også her får du en AI-optimalisert PC med nye Intel Core Ultra-cpu! Ta en kikk her.

På alle Lenovoene har vi både i5 og i7 som alternativer, og felles for disse er at disse da er optimalisert for AI. Og det er flere andre spennende funksjoner som er med. Er du interessert i å vite mer om dette så kan du ta en kikk på denne artikkelen her.

Portable HPer

Vi har også et utvalg av de mest populære HPene med fokus på bærbarhet i EliteBook 830 og 840. Men vi har også med en variant av ZBook Firefly på 14 tommer, som er en kraftigere variant med AMD Ryzen 7 og hele 32GB RAM. Ta en kikk her.

Portable skjermer

Visste du at det fantes portable skjermer som er på størrelse med en bærbar PC og som bruker lite strøm og tar såpass lite plass at den får plass i PCvesken din? Joda, det finnes, og akkurat nå så har vi 4 forskjellige varianter på tilbud. Dette er noe jeg sverger til selv når jeg ikke sitter på kontoret, enten det er eksterne møter eller reiser. Eller jeg jobber i ferien. Perfekt løsning hvis man trenger litt mer skjermplass. Ta en kikk her.

iPhone 15 på tilbud

Og er du ute etter en ny mobil så har du muligheten nå. Bestselgerne iPhone 15/15 Pro har vi nå på tilbud. Og kjøper du en av disse så setter vi på en gratis skjermbeskytter for deg. Perfekt satt på. Eneste du må gjøre er å kjøpe en iPhone 15/15 Pro på tilbud. Ta en kikk her.

Andre produkter som gjør sommeren

Skulle du ønske at din bærbare PC kunne vært løftet litt eller har du som meg fylt på bøker for å få rett høyde? Da kan vi anbefale et stativ fra Mousetrapper som gjør akkurat dette, slik at du får en mer riktig sittestilling. Og med tilhørende reisetastatur så vil jobbingen på hytta gå som en lek heretter. Og skulle du gå lei av å koble på mobilen i ferien så har vi en løsning på dette, en hendig 4G-router som gir deg kraftigere signaler som både deg og resten av feriefølge enkelt kan koble seg på. Det eneste du trenger i tillegg er et datasimkort fra din mobiloperatør. Ta en kikk her.


Du finner flere produkter på vår kampanjeside, skjermer og tastatur fra Logitech og mer til.


Og er usikker på hvilken PC du trenger? Er det T14s som er den beste for meg? Eller er det X1 Carbon? Eller lurer du på hva det vil si at PCen er optimalisert for AI?
Eller finner du ikke akkurat produktet du er ute etter?

Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg med å finne rett produkt til rett behov. Og det med rett pris!

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!