Hopp til hovedinnhold

Vi har vært Kongsberg Agenda

stand Kongsberg

19. til 22. juni var vi på Kongsberg Agenda, Norges viktigste teknologifestival. Dette er en arena hvor vi kan dele erfaringer med andre, samt spre viktig budskap relatert til teknologi.

Sikkerhet og samhandling har vært to viktige temaer å snakke mer om, spesielt med tanke på den raske utviklingen av kunstig intelligens og store språkmodeller. I den anledning holdt vi en presentasjon om Microsoft 365 Copilot, en digital assistent drevet av kunstig intelligens, godt integrert i Microsoft 365-appene. Daniel Horgmo fra Microsoft demonstrerte hvordan Copilot kan bistå i apper som Teams, Outlook, Word og PowerPoint, og hvordan det kan bidra til økt produktivitet og kreativitet i virksomheten.

Presentasjon Copilot

Formålet med å delta på Kongsberg Agenda er mangfoldig og variert, avhengig av deltakerens bakgrunn og interesser. Her er noen av de viktigste hensiktene:

  1. Synlighet og Nettverksbygging: For mange bedrifter og organisasjoner er Kongsberg Agenda en viktig arena for å vise frem sine produkter, løsninger og teknologier. Det gir muligheter til å bygge nettverk, knytte kontakter og styrke relasjoner med kunder, partnere og andre interessenter​​.
  2. Innovasjon og Læring: Deltakelse gir mulighet for å delta i diskusjoner, seminarer og workshops som dekker aktuelle temaer innen teknologi, bærekraft, politikk og samfunnsutvikling. Dette bidrar til å holde seg oppdatert på nye trender og innovasjoner, samt å få innsikt i hvordan andre aktører løser lignende utfordringer​ ​.
  3. Rekruttering og kompetanseutvikling: For selskaper er dette en plattform for å tiltrekke seg talenter ved å vise frem sine arbeidsmiljøer, innovasjonsprosjekter og utviklingsmuligheter. Studenter og unge fagfolk får også muligheten til å lære mer om bransjen og potensielle karrieremuligheter
  4. Kulturell Opplevelse: Kombinasjonen av teknologi og kultur gjør festivalen til en unik opplevelse, hvor deltakere kan nyte en rekke kulturelle aktiviteter og arrangementer, noe som gjør det til en helhetlig og engasjerende opplevelse for alle involverte​.

Funfact

Alle er opptatt av egen lommebok/strømregning - men har du tenkt over at hver gang vi googler, bruker vi like mye strøm som å koke opp en vannkoker!?

Evelon var også en av de mange spennende utstillerne på TeXpo, festivalens utendørs teknologiutstilling. TeXpo har som mål å fasinere, motivere og engasjere publikum med det nyeste innen teknologi og innovasjon.

stand kongsberg agenda

Key take aways

  • Norge er fremoverlent når det kommer til bruk av ny teknologi, men produktiviteten per sysselsatt i Norge er dalende. Vi må hjelpe alle til å bruke teknologien smartere!
  • Sikkert - så klart. Veldig mange foredrag om dette tema på ulike nivå, men i korte trekk. Vårt ansvar at alle våre kunder faktisk bryr seg om cybersikkerhet.
  • Snakk mindre om kunstig intelligens - og mer om hva det faktisk løser.
  • Bærekraft var et annet viktig tema. Nytt bærekraftsdirektiv er snart på plass.

For mer informasjon om Evelons deltakelse og presentasjoner på Kongsberg Agenda, kan du besøke deres nettside.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!