Hopp til hovedinnhold

Vinner av prisen Beste Kundetilfredshet!

Bilde av feiring

Under Norsk Aften på årets Microsoft Inspire mottok Lillevik IT hedersprisen «Beste Kundetilfredshet 2017».

partnerpis2

Mandag 14. juli var det duket for Norsk Aften, hvor over 130 deltakere var samlet til middag og partnerprisutdeling i storsalen på The Mead Center of American Theatre. Microsoft har over 2000 partnere i Norge, og administrerende direktør Kimberly Lein-Mathisen har uttalt:

«Microsoft er et partnerdrevet selskap med et robust partner-økosystem. Partnere spiller en viktig rolle i å hjelpe organisasjoner over hele verden med digital transformasjon. Derfor er vi opptatt av å vise frem de beste eksemplene på hva partnere har oppnådd».

Begrunnelsen for "Beste Kundetilfredshet 2017" var som følger:

«Lillevik IT har de siste årene kommet som en tydelig utfordrer i markedet, bygget på visjonen om at kundene skal være så tilfredse at de ikke engang vil vurdere å bytte partner. Elementer i deres bevisste oppbygging av kundesentrisk kultur fra starten er tydelige måleparametere for ledelse og i styret, en effektiv plattform for support, med chat, løpende kundemålinger i flere dimensjoner og tydelig synliggjøring av disse eksternt. Dette har sikret Lillevik IT god vekst, meget høye tilfredshetsmålinger totalt, og ikke minst en svært rask responstid på support. I tillegg viser Lillevik IT stor innovasjon rundt hvordan de driver kundetilfredshet i bedriften, med gamification-mekanisemer og transparens for kundene som viktig og synlig prinsipp fra man kommer inn døren, som bidrar til høyt fokus og engasjement rundt kundetilfredshet.

Med bakgrunn i Lillevik IT sine resultater, kundetilfredshet som synlig prinsipp fra strategi til den enkelte supporthenvendelse, samt innovasjon innen det å drive kundetilfredshet som en konkurransefordel, gratulerer vi Lillevik IT med prisen for beste kundetilfredshet.»

Alle i Lillevik IT er ufattelig stolte av å ha mottatt prisen «Beste Kundetilfredshet 2017». Dette er en pris som hos Microsoft tilhører kategorien «Hederspris», og vi skal fortsette å jobbe hver eneste dag for at våre kunder er så fornøyde at de ikke vurderer andre alternativer!

Publisert:

Inspirert? Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!