Hopp til hovedinnhold

Tjenester, produkter og kompetanse

Startpakke: Microsoft 365 Copilot

Før et selskap velger å ta i bruk Copilot, bør dere vurdere behov, bruk og sikkerhet, og det må gjøres en liten teknisk implementering. For å utnytte det på best mulig måte, bør det også gjennomføres opplæring av alle ansatte og legges en plan for utrulling.

Snarveier

Kom i gang med en startpakke

Vår Copilot-startpakke hjelper deg å aktivere Copilot lisensene trygt for din virksomhet og er designet for å gi deg en grundig innføring i rettighetsstyring og sikkerhet knyttet til bruk av Copilot. Pakken inneholder også en introduksjon til Azure Sensitivity labels. Denne pakken sikter mot å gjøre virksomheten dyktig og kunnskapsrik i de ulike situasjonene som kan oppstå i forbindelse med bruk av Copilot.

Startpakken inneholder følgende levert i en 4 timer workshop:

 • Rettighetsrapport:
  En detaljert rapport som gir en inngående forståelse av rettighetsstyringen hos bedriften i blant annet Sharepoint, OneDrive og Teams. Denne delen er essensiell for å forstå og navigere utfallet ved bruk av Copilot.
 • Gjennomgang av tenant:
  Vi går igjennom deres Microsoft tenant sammen og ser etter potensielle utfordringer forbundet med Copilot.
 • Relevant informasjon:
  Hvordan sørge for at all relevant informasjon er tilgjengelig for Copilot og at irrelevant informasjon ikke blir en forstyrrelse ved hjelp av ideksering og on-prem link eller migrasjon.
 • Introduksjon til Sensitivity Labels:
  En grunnleggende veiledning om hvordan man bruker Sensitivity Labels for å forbedre dataklassifisering og sikkerhetshåndtering i Copilot.
 • Opplæring av bruken av Copilot:
  Denne delen er rettet mot å gi en allsidig forståelse av Copilot, inkludert dets mange anvendelser og funksjoner, og hvordan disse kan utnyttes effektivt i ulike arbeidssituasjoner. Samt gjøre brukerene oppmerksomme på hva som kan gå galt.

Pris for startpakken er kr 10 000,- eks mva

(Opptil 100 lisensierte brukere på tenant)

Bestill startpakken

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller for å booke tid.

Lurer du på noe om Microsoft 365?

Få svar her

Har du andre spørsmål om Microsoft 365 Copilot?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!