Hopp til hovedinnhold

Tjenester, produkter og kompetanse

Webhosting

Vi bistår med å bygge eller flytte virksomhetens driftsløsning i henhold til behov, og sørger for at den grunnleggende infrastrukturen til nettsiden er på plass, med en sikker og stabil driftstjeneste.

Hvorfor velge webhosting fra oss?

Vi er spesialister på drift av webløsninger fra Relatude, WordPress og EpiServer. Vi bistår med å bygge eller flytte virksomhetens driftsløsning i henhold til behov, og sørger for at den grunnleggende infrastrukturen til nettsiden er på plass, med en sikker og stabil driftstjeneste.

Blant årsakene til hvorfor kunder velger oss til å hoste deres webservere er høy oppetid, døgnkontinuerlig vakt, at det er enkelt å få tak i en rådgiver, samt at vi tilbyr SLA-avtaler ned til 1 times responstid ved uønskede hendelser.

Høy oppetid

Vi overvåker serveren kontinuerlig, har døgnkontinuerlig vakt og SLA-avtaler ned til 1 times responstid ved uønskede hendelser.

Skreddersydd hostingløsning

Vi sikrer at du ikke betaler for mer plass på serveren enn du trenger. Vi tilbyr dedikerte servere, noe som vil si at du ikke deler plass med andre nettløsninger på serveren, og som sikrer deg lynrask lastetid på din webløsning.

Grunnleggende infrastruktur

Vi tilbyr sikker og stabil webhosting. Vi er opptatt av at forbindelsen mellom nettsiden og nettleseren er kryptert, og tilbyr en rekke SSL-sertifikater tilpasset dine behov.

Evelon løste igjen webdriften i Azure av barnasvalg.no for 2021, på en glimrende måte. 69604 skolebarn stemte, og vi hadde mer enn 3 millioner sidevisninger totalt. På den mest traffikerte dagen tok nettstedet unna 600 000 sidevisninger på en dag i skoletiden. Det betyr inntil 70-80 treff i sekundet uten meldinger om feil eller nedetid i perioden. Tusen takk for følget og innsatsen!

Pia Maxwell Grasli, Teknisk Prosjektleder i Barnas Valg

Har du spørsmål om webhosting?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!