Hopp til hovedinnhold

10 måter du kan beskytte bedriften

Beskytte bedriften

Microsoft 365 Business Basic, Standard og Premium tilbyr et robust forsvar mot digitale trusler ved å inkludere funksjoner som antiphishing, antispam og malware-beskyttelse, som også sikrer din e-post. Microsoft 365 Business Premium går et skritt videre ved å utstyre bedrifter med avanserte cybersikkerhetsverktøy som:

 • Enhetsbeskyttelse: Dette inkluderer sikkerhet for datamaskiner, nettbrett og telefoner, også kjent som endepunktsbeskyttelse, for å verne mot trusler som kan kompromittere dine enheter.
 • E-post og samarbeidsbeskyttelse: Beskyttelse utvides til e-post og samarbeidsinnhold, som Office-dokumenter, for å forhindre uønsket tilgang og sikre integriteten til bedriftens kommunikasjon.
 • Databeskyttelse: Med funksjoner som kryptering, følsomhetsetiketter og hindring av datatap, sikres bedriftens verdifulle data mot uautorisert tilgang og lekkasjer.

Ved å benytte disse sikkerhetsfunksjonene kan bedrifter sikre sine digitale ressurser og opprettholde en trygg og sikker arbeidsflyt.

Her har du 10 måter du kan beskytte bedriften på:

 1. Tofaktorautentisering (2FA): Implementer 2FA for å legge til et ekstra sikkerhetslag. Dette krever at brukerne bekrefter identiteten sin med to forskjellige metoder før de får tilgang til sensitive data.
 2. Beskyttelse av administratorkontoer: Sikre at administratorkontoer har sterke passord og begrensede tilgangsrettigheter. Regelmessig overvåking og revisjon av disse kontoene er essensielt for å forhindre uautorisert tilgang.
 3. Bruk sikkerhetspolicyer for å beskytte innhold for e-post og samarbeid: Etabler robuste sikkerhetspolicyer som styrer hvordan e-post og samarbeidsinnhold håndteres og deles for å beskytte mot datalekkasjer og andre trusler.
 4. Beskytt enheter: Sørg for at alle enheter som brukes i bedriften, inkludert mobile enheter, er sikret med passord, kryptering og oppdatert antivirusprogramvare.
 5. Lær opp ansatte på fremgangsmåter for e-post: Hold regelmessige opplæringssesjoner for ansatte om beste praksiser for e-postsikkerhet, inkludert hvordan man identifiserer og håndterer phishing-forsøk.
 6. Bruk Microsoft Teams til samarbeid og deling: Bruk Microsoft Teams som en sikker plattform for samarbeid og filutveksling, som tilbyr ende-til-ende-kryptering og avanserte kontrollfunksjoner.
 7. Angi delingsinnstillinger for SharePoint og OneDrive: Konfigurer delingsinnstillingene i SharePoint og OneDrive for å kontrollere hvem som kan se og redigere filer, og for å sikre at sensitiv informasjon ikke deles utilsiktet.
 8. Bruk Microsoft 365 Apps på enhetene dine: Dra nytte av de innebygde sikkerhetsfunksjonene i Microsoft 365-appene, som automatisk oppdatering og integrert trusselbeskyttelse.
 9. Administrer kalenderdeling for bedriften: Sett opp retningslinjer for kalenderdeling som beskytter konfidensiell informasjon og forhindrer uønsket innsyn i bedriftens planer og møter.
 10. Vedlikehold miljøet: Utfør regelmessig vedlikehold og oppdateringer av bedriftens IT-infrastruktur for å sikre at alle systemer er beskyttet mot de nyeste sikkerhetstruslene.

Ved å følge disse tiltakene kan bedriften din forbedre sin digitale sikkerhet og beskytte seg mot et stadig skiftende trussellandskap.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!