Hopp til hovedinnhold

Arkitekter med behov for en effektiv, moderne og trygg IT-løsning

LPO Arkitekter ble etablert i 1984 og er i dag et av landets ledende arkitektkontor med over 100 arkitekter.

Med kontorer i Oslo, Lillehammer, Sverige og Svalbard, økte behovet for en samhandlingsplattform med fokus på både sikkerhet og samhandling i skyen. Derfor var det viktig og effektivisere kommunikasjonen, øke produktiviteten og sørge for at alle bedriftens data var både sikre og tilgjengelige. 

Som de fleste andre SMB (1-500 ansatte) bedrifter, har de erfart et det er hensiktsmessig og outsource forvalting og support av IT-tjenester mens de fokuserer på egen kjernevirksomhet.

Evelon har i mange år levert IT-tjenester til LPO Arkitekter, og var et naturlig kontaktpunkt for etablering og bruk av Microsoft 365 slik at de har sikre og produktive løsninger i skyen. Microsoft Teams er et tydelig samlingspunkt, og nå kan de dele kompetanse på tvers av avdelinger og prosjekter, samtidig som både intern og ekstern kommunikasjon er raskere og bedre. Sikkerhet er en grunnleggende forutsetning, og de har nå en løsning som ivaretar tryggheten til selskapet, samarbeidspartnere og hver enkelt medarbeider.

Med deres løsningsorienterte håndtering av denne prosessen har Evelon gitt oss trygghet og tro på at Teams er et kommunikasjonsverktøy som også har tatt over intranett og intern e-post

Hilde Lillejord, LPO arkitekter
Publisert: . Oppdatert: .