Hopp til hovedinnhold

Eksperter transport med behov for stabil drift

La oss presentere deg for Tipp Transport. Et familieeid transportselskap med base i Telemark som vi er veldig stolte av å ha som kunde. Siden 1997 har de vært en ledende aktør på transportmarkedet, og nylig feiret de også sitt 25-årsjubileum. Med en årlig omsetning på 200 millioner og en dedikert stab på 100 ansatte, har Tipp Transport en unik evne til å holde ting i bevegelse.

Eksperter på transport, ikke IT

Tipp Transport spesialiserer seg på å betjene industribedrifter i Telemark og tilbyr solide logistikkløsninger som støtter kundenes behov. Med en imponerende flåte på 50 lastebiler er de i stand til å håndtere ulike transportoppdrag. Men Tipp Transport stopper ikke der, de er også kjent for sin miljøvennlige tilnærming. Som stolte transportører av CO2-gass for Nippon Gases bidrar de til gjenbruk av denne verdifulle ressursen. I tillegg tilbyr de transport av sand, grus og stein med tippfunksjonalitet og er klare til å rydde veiene for snø om vinteren.

Tipp Transport er også en pålitelig samarbeidspartner for havner og bedrifter innen den maritime sektoren. De håndterer effektivt containere og trailere fra ulike steder, og sørger for at handelen fortsetter uanstrengt. Denne allsidigheten og evnen til å takle ulike oppgaver gjør dem til en foretrukket partner for komplekse transportbehov.

I en tid der IT spiller en avgjørende rolle i daglig drift, har Tipp Transport behov for ekspertise og kunnskap for å imøtekomme de stadig skiftende IT-kravene. De er eksperter på transport, og vil ikke sitte med ansvaret for IT. Derfor har vi hatt et samarbeid som går over mange år, og vi er deres totalleverandør.

Dette gir dem friheten til å fokusere fullt og helt på deres kjernevirksomhet, og egne kunder.

Tipp Transport en en klassisk SMB bedrift som vil ha feilfri IT - som bare funker. Når daglig leder Morten Natedal skal svare på hva det viktigste med samarbeidet er, så er det stabil oppetid. Samtidig omfatter samarbeidet alt stort og smått innenfor IT. Fra oppsett av møterom, nye PC-er, til Teams kurs, rådgivning og support.

Oppetid, drift & sikkerhet

Som nevnt er Tipp Transport svært opptatt av å opprettholde en pålitelig driftsinfrastruktur. Under deres nylige flytting til en ny lokasjon, var det av avgjørende betydning for dem å sikre stabilitet i nettverket. I samarbeid med oss gjennomførte de grundig planlegging og IT-oppsett for å sikre en sømløs overgang og optimal tilkobling. Vi sørget for at deres nettverksarkitektur var optimalt konfigurert, med høyhastighetsforbindelser og redundans for å minimere nedetid og sikre kontinuitet i deres daglige drift. Vårt erfarne team av IT-eksperter håndterte implementeringen og migrasjonen av deres IT-systemer, slik at Tipp Transport kunne fortsette å levere sine solide logistikkløsninger uten avbrudd.

I en tid med stadig teknologisk utvikling, er Tipp Transport fast bestemt på å fortsette å investere i riktig teknologi og samarbeide med pålitelige partnere som oss for å sikre at deres IT-behov blir møtt på best mulig måte. Dette vil muliggjøre dem å opprettholde en robust driftsinfrastruktur og fortsette å levere førsteklasses logistikkløsninger til deres kunder.

Med deres familiesjarm, ekspertise og stadige fokus på å møte kundenes behov, er vi overbevist om at Tipp Transport vil fortsette å sette nye standarder i transportbransjen. Vi ser frem til å se hvordan de vil utvide sin tilstedeværelse og utforske nye muligheter i tiden som kommer.

Så neste gang du ser en Tipp Transport lastebil på veien, kan du være trygg på at du har med en pålitelig og miljøbevisst aktør å gjøre, en familieeid bedrift som virkelig holder ting i bevegelse på en ansvarlig måte.

Hvis du er nyskjerrig på hvordan et samarbeid med oss fungerer, ta kontakt med:

Publisert: