Hopp til hovedinnhold

9 utfordringer med Microsoft Teams

Microsoft Teams er et genialt verktøy for sikker samhandling og deling av dokumenter, og vi har gang på gang skrevet om alle fordelene den populære appen kommer med. Men, som med alle produkter og tjenester oppleves også mangler og feil – kanskje definert som «barnesykdommer». Etter vår mening betyr ikke dette at man ikke skal skaffe seg appen, men det kan være en fordel å på forhånd være klar over hvordan appen fungerer i praksis, og også hva som ikke fungerer.

  • Når en bruker slutter i bedriften, vil de stå som «ukjent bruker» i Microsoft Teams.
  • Når en kanal opprettes og får et navn, vil det ikke være mulig å gjenopprette eller lage samme kanal på nytt. Systemet opprettholder disse dataene for videre informasjonssikkerhet.
  • Dersom du skal endre en kanal eller gruppe i teams, kan det by på utfordringer.
  • Skype for Business kreves fortsatt for noen møter. Dersom et møte er planlagt med Skype for Business, og du klikker Bli med, starter Microsoft Teams din Skype for Business klient for å fullføre inngangen til møte. Når du klikker på Bli med vil Teams avgjøre om Skype for Business er nødvendig for at brukeren skal bli med i møtet basert på nettadressen som er inkludert i møtebeskrivelsen.
  • Det maksimale antallet for møtedeltagere er 80 brukere.
  • Brukere i EU og APAC mottar en feilmelding når de skal legge til en gjestebruker fra en annen tenant.
  • Brukere kan ha problemer med å bytte mellom kontoer på mobile enheter som er kontrollert av Intune.
  • Layoten ser noe annerledes ut på mobilklienten– gruppene er sortert alfabetisk og du kan heller ikke kollapse kanalene.

Du kan maks ha 200 kanaler per team. For flere begrensinger les her.

Teams feil 2

Avslutning

Det vil alltid være mangler eller ønske om bedre funksjonalitet når det kommer til produkter og tjenester. For å få best utnyttelse av produkter og tjenester vi daglig bruker er det viktig å være informert om hva som er mulig og hva som ikke er mulig. På den måten kan vi enklere tilpasse i henhold til hvordan vi ønsker å arbeide. Det blir også enklere for bedriften å tilpasse appen så den passer inn i selve bedriftsstrukturen og ikke minst kulturen. Det er også viktig å nevne at Microsoft hele tiden jobber for å forbedre sine produkter og tjenester for å kunne møte brukernes behov.

Vi holder et webinar om sikkerhet og Microsoft Teams 13.12.2018, klokken 10:00 – 11:00.

Meld deg på ved å trykke på bilde:

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!