Hopp til hovedinnhold

Sjekk ut disse nyhetene i Microsoft Teams

Nyheter i teams

I løpet av april kom det en rekke nyheter til Microsoft Teams som dekket alt fra chat til møter. Det gjelder blant annet Copilot, møtevirksomhet, og møtechat.

Chat og samarbeid

Samtaler med Copilot i chatter og kanaler

Etter at Copilot har svart på spørsmålet ditt, kan du fortsette samtalen og be om flere detaljer og avklaringer. For eksempel etter at Copilot har oppsummert en chat, kan du be Copilot utdype det første punktet i oppsummeringen.

Skjul en generell kanal

Du har nå muligheten til å skjule eller vise den generelle kanalen til et team, akkurat som med andre kanaler. På denne måten kan du tilpasse kanallisten din og gjøre den mer organisert. Ved å skjule kanaler som ikke er særlig relevante, kan du redusere rot i kanallisten din og fokusere på de kanalene som er viktigst.

teams

Profilbilde for gruppechat

Bruk et tilpasset profilbilde for å matche team- og gruppechatemnet ditt. Medlemmer av gruppechaten kan enten laste opp et bilde eller velge fra ulike illustrasjoner og emojier. Dette kan gjøre chaten mer inkluderende og uttrykksfull. Dette funksjonen gjør det også enklere å skille forskjellige chater fra hverandre, samtidig som det blir enklere å finne tilbake til chaten.

emojier

Forslag til filvedlegg

Det kan ta en stund å søke etter den rette filen som du ønsker å legge ved. Nå kan du enklere legge ved filer til en chat. Velg «legg ved fil» fra chat-skriveboksen, Teams finner deretter de fem mest relevante filene fra OneDrive og SharePoint basert på konteksten til samtalen.

Enklere opprettelse av team

Når du oppretter et team vil den nye standardopplevelsen være «Opprett et team fra bunnen av», noe som gjør det enklere og raskere. Hvis du vil opprette et team fra en mal, velger du «Flere teamalternativer» og velger fra malbiblioteket.

Opprette teams

Opprett nye kanaler

Ikke hver samtale krevet et helt nytt team. Det har blitt enklere å opprette en kanal fra den samme menyen du bruker til å opprette et nytt team.

kanaler

Møter

Stemmeisolasjon

Stemmeisolering muliggjør klare og sømløse samtaler eller møter, uansett hvor brukerne er. Denne funksjonen bruker kunstig intelligens for å eliminere all bakgrunnsstøy, inkludert andres stemmer. Ved å bruke en stemmeprofil sørger denne avanserte støyreduksjonsfunksjonen for at brukerens stemme blir hørt. Enten du er på et travelt kontor eller en bråkete kafé, kan du kommunisere tydelig.

Kalendervarsling i Teams

Nå kan du få kalendervarsler i Teams. Disse kan du administrere fra Teams-aktivitetsfeeden din. Du vil kunne se kalendervarsler for møteinvitasjoner, endringer, kanselleringer og videresendinger i aktivitetsfeeden din. Du kan klikke på de for å se møtedetaljene.

Møtedetaljer

Administratørkontroller for Copilot

I administrasjonssenteret til Teams kan en IT-administrator administrere hvordan personer i bedriften kan bruke Copilot til møter og arrangementer. Innstillinger for møtepolicyer og transkripsjonspolicyer avgjør om Copilot kan brukes under møter eller om det kan brukes både under og etter møter.

Webinar

Arrangører kan nå velge opptil seks språk for å støtte direkte oversatte bildetekster under større arrangementer. Deltakerne kan velge mellom de valgte språkene for en mer inkluderende opplevelse.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!