Hopp til hovedinnhold

Evelon lanserer ny nettbutikk

Evelon lanserer nettbutikk

Den siste tiden har vi jobbet med en helt ny nettbutikk som skal gjøre vareutvalget vårt mer tilgjengelig for deg som kunde. Det betyr blant annet bedre brukervennlighet, det blir enklere for deg som kunde å anskaffe de produktene du trenger på dine premisser, og det kommer flere gode lanseringstilbud i tiden fremover.

Vårt mål er å utvikle nettbutikken til å bli en preferert hardwareportal for alle våre kunder. Det handler om å tilgjengeliggjøre de riktige produktene til riktige priser

Bilde av Anders
Ander Sildnes, Leder E-commerce

Nettbutikken vil gi deg en enklere handleopplevelse, samt bedre kontroll og oversikt over dine bestillinger. Første gangen du logger inn må du registrere deg - deretter kan gjøre følgende:

  • Bestille produkter
  • Lagre handlevognen eller dine egne favoritter
  • Se leveringsstatus og spore forsendelser i sanntid
  • Få tilgang til komplett ordrehistorikk
  • Enkelt sammenligne produkter

Vi har et stadig økende sortiment og nye produkter tilkommer fortløpende. Nettbutikken er spesialisert med funksjonalitet som er tilrettelagt til bedriftsmarkedet. Dersom du er nyskjerrig på mulighetene eller ikke finner det du leter etter så er det bare å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Navnet Evelon reflekterer hvem vi er og hva vi skal jobbe for å være

  • Evolve – utvikle seg: Vi skal være fremoverlente og ha fokus på kontinuerlig utvikling. Vi skal være blant de første til å ta i bruk ny teknologi, og hjelpe våre kunder på deres digitaliseringsreise.
  • On – på: Vi skal være tilgjengelige og proaktive i våre kunde- og partnerforhold. Våre kunder skal føle seg sett og hørt, og kjenne på at vi virkelig bryr oss.

Vi er IT-folka som bryr seg, og med det så ønsker vi blant annet å gjøre IT-hverdagen til våre kunder så enkel og smidig som mulig. Dette er hovedårsaken til hvorfor vi lanserer egen nettbutikk. Vi ønsker å hjelpe våre kunder ytterligere. Det handler om å tilgjengeliggjøre de riktige produktene til riktige priser, og presentere produkter som vi mener våre kunder bør vite om. Vi skal være en god rådgiver for alle som har behov for det.

Vårt mål er å utvikle nettbutikken til å bli en preferert hardwareportal for alle våre kunder, og nettbutikken vil derfor være under kontinuerlig utvikling og forbedring. Vi har et stort ønske om at våre kunder gir oss tilbakemelding dersom vi mangler produkter, eller har innspill til funksjonalitet eller annet.

Ta kontakt på telefon 21415000 eller send oss gjerne en mail til nettbutikk@evelon.no

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!