Hopp til hovedinnhold

Fyll ut og signer dokumenter digitalt helt gratis med Adobe Acrobat Reader

Adobe reader

Slutt på 'print, signer, scan'

Har du opplevd å få en mail fra noen med en vedlagt PDF som avsender ønsker signatur på? I 2023 kunne man kanskje sendt dokumentet elektronisk istedenfor at man må printe ut, signere og scanne, tenker du kanskje? Vel, det fins en annen måte å gjøre det på.

La alle medarbeiderne dine se, signere, kommentere og dele PDFer gratis

Adobe sine produkter assosieres ofte med kreative yrker som arkitekter, designere og markedsførere. Men Adobe har også Acrobat Reader - Verdens mest pålitelige gratis PDF-leser. Med Acrobat Reader kan du:

  • Vise, lagre og dele PDFer
  • Fylle ut og signere ved å legge til signaturen din
  • Gi og få tilbakemeldinger ved å legge til tekstbokser og festede notater
  • Arbeide fra hvor som helst med den gratis Acrobat Reader-appen

Hvordan skaffe deg Adobe Acrobat Reader

Både Acrobat Reader og Acrobat Reader-mobilapplikasjonen er gratis og tilgjengelig for volumdistribusjon. En lisensavtale for distribuering kreves for:

  • virksomheter som ønsker å distribuere Acrobat Reader eller Acrobat Reader-mobilapplikasjonen via en virksomhet sine nettsider eller lokale nettverk.
  • kommende forhandlere som ønsker å levere Acrobat Reader eller Acrobat Reader-mobilapplikasjonen sammen på fysiske medier som CD-er, DVD-er, OEM-maskinvare (datamaskiner, mobilenheter, skannere)

Du trenger ikke å søke om en distribusjonsavtale for Acrobat Reader hvis du foretrekker at de ansatte laster det ned selv.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!