Hopp til hovedinnhold
Adobe i Teams

Det finnes et hav av apper som kan bidra til bedre samarbeid på arbeidsplassen. Blant annet har Adobe Acrobat Sign og Adobe Creative Cloud spilt en viktig rolle for å gjøre samarbeidet bedre i Microsoft Teams. Den nye opplevelsen gjør at du kan jobbe med PDF-filer direkte i Microsoft Teams, i stedet for å åpne Adobe Acrobat i et nytt vindu. Dette bidrar til mer effektivitet, forbedret sikkerhet og reduksjon av kostnader.

Hvordan administrere PDF-filer i Microsoft Teams med Adobe Acrobat

Integrasjonen med Adobe Acrobat gjør at du kan sette Acrobat som standardapp for PDF-filer i Microsoft Teams, og dermed samarbeide om PDF-filer direkte fra Acrobat visningsprogrammet i Teams. Dette inkluderer muligheten til å dele og gjennomgå PDF-er, samarbeide i sanntid med kommentarer og merknader, få varsler om kommentarer og enkelt få tilgang til PDFer som er lagret i SharePoint og OneDrive.

Adobe i chat i Teams

Sett Adobe Acrobat som standard PDF-visning i Microsoft Teams

For å få tilgang til denne nye integrasjonen må en IT-administrator sette Acrobat som standard PDF-app via administrasjonssenteret til Microsoft Teams. Når appen er satt som standard vil alle PDF-filer fra chat, kanaler og filer åpnes direkte i Acrobat-appen i Teams. De ansatte trenger dermed ikke et Adobe Acrobat-abonnement eller Adobe ID for å se PDF-filer, men vil trenge en Acrobat Standard- eller Pro-konto for å premiumfunksjoner.

Adobe i Teams

Tillat Adobe Acrobat-appen

For å konfigurere appen som standard PDF-visningsprogram nå du tillate at tredjepartsapper brukes i din tenant.

  • Logg på administrasjonssenteret til Microsoft Teams
  • Velg Administrer apper
  • Søk etter Adobe Acrobat
  • Velg fanen med Tillatelser og velg deretter Gjennomgå tillatelser

Du kan lese mer her.

Til slutt

Denne integrasjonen har som formål om å gjøre samarbeidet enklere og mer effektivt. Med Adobe- verktøy og tjenester innebygd i Microsoft 365 kan alle samarbeide enklere på et og samme sted.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!