Hopp til hovedinnhold

Har du gjort deg kjent med de nye oppdateringene til PowerPoint? Microsoft har den siste måneden introdusert nye verktøy som gjør at vi kan lage presentasjoner med penn og 3D. Legger du med effekter i presentasjonen din kan den plutselig bli litt mer interessant. Vi kan engasjere publikum på en mer kreativ måte, kanskje også innholdet vil virke mer spennende? PowerPoint gir deg også muligheten til å lage diagrammer og infographics. Det er verdt å bemerke seg at du kan bruke PowerPoint til langt mer enn bare presentasjoner.

Bilde1-2

Infographics er genialt dersom du ønsker å lage et bilde ut av en tekst. Det samme gjelder med presentasjoner. Målet er alltid å fortelle engasjerende innhold – vi vil at de som hører på skal ta med seg informasjonen ut fra møterommet, webinaret eller foredraget. Vi vil at det skal sitte. La oss se på noen enkle grep du kan bruke for å lage en litt mer kreativ presentasjon.

Figurer

Med bruk av figurer i en presentasjon har man mulighet til å øke interessen, understreke et poeng eller bare gjøre presentasjonen litt mer spennende. Du kan formere figurene med farger, 3D-effekter og skygger.

{% video_player "embed_player" overrideable=False, type='scriptV4', hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, width='1910', height='1048', player_id='6452578482', style='' %}

Bilder

Du kan sette inn mer enn ett bilde for å representere en idé visuelt.

{% video_player "embed_player" overrideable=False, type='scriptV4', hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, width='1920', height='1080', player_id='6452579114', style='' %}

Du kan bruke utformingsidéer og få forlag til hvordan lysbilde kan se ut. Det blir dermed enklere å lage kreative presentasjoner uten å bruke masse tid på design.

3D og penn

Liker du å skissere ned idéer med penn før du skal lage en presentasjon? Med kunstig intelligens kan du nå forvandle disse til formaterte lysbilder. En punktliste skrevet med penn kan enkelt forvandle seg til formatert tekst. Som vist ovenfor kan du også bruke utformingsideer – funksjonen bruker dermed kunstig intelligens til å utforme designidéer ved hjelp av ikoner og SmartArt.

Videre kan du også velge mellom 30 nye 3D-modeller med innebygde animasjoner for å få innholdet ditt til liv. Under fanen Sett inn velger du 3D-modeller. Her har du mulighet til å hente filer fra kilder på nettet. Disse kommer automatisk og du kan sette de rett inn i presentasjonen. I tillegg finnes dere mange kreative overganger. Merk at dersom du setter inn en 3D-fil vil du få flere animasjonsalternativer egnet for 3D-figuren.

{% video_player "embed_player" overrideable=False, type='scriptV4', hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, width='1916', height='1032', player_id='6452580933', style='' %}

Avslutning

Det ligger flere egenskaper i applikasjonen som kan gjøre en presentasjon mer kreativ. Utformingsidéer er et enkelt verktøy dersom du ikke har mulighet til å legge masse tid til design av en presentasjon. Figurer og funksjoner for penn er enkle verktøy du kan bruke når du designer en presentasjon. Innebygde 3D-effekter er også med på å lage fengende innhold.

Du kan lese mer om hvordan du lager profesjonelle presentasjoner i PowerPoint her.

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!