Hopp til hovedinnhold

Møter drevet av kunstig intelligens, inkludert GPT fra Open AI

chatbot

Vi bruker mye tid på møter. Er alle møtene like produktive? Har du vært med i et mandagsmøte som du egentlig ønsker å avslå, men du trenger å lytte bare for å holde deg orientert? Det er nok mange som er kjent med ordet «multi-tasking». Du kan også havne i en situasjon hvor du velger å avslå møte da det er andre ting som haster mer, men så ender du opp med å sile igjennom opptak og utskrifter for å finne tilbake til det som er relevant for deg. Hva skjer da? Jo, vi setter opp et nytt møte. Her må det finnes en bedre måte.

Med intelligent oppsummering i Teams Premium for du fordelene med kunstig intelligens og møtene blir dermed mer produktive og virkningsfulle. Intelligent oppsummering bruker kunstig intelligens til å foreslå handlingselementer, slik at oppfølgingen blir enklere. Det blir som å ha en virtuell assistent på hvert møte. Etter møte vil denne intelligente oppsummeringen lage smartere opptak med automatisk genererte kapitler og innsikt – for eksempel når navnet ditt ble nevnt og når en skjerm ble delt.

Microsoft jobber hele tiden med å innlemme kunstig intelligens i deres tjenester, inkludert Microsoft Teams. Og, som en del av dette, har Microsoft Teams Premium sett dagens lys. Og, mer spennende, er det at en av de aller nyeste teknologiene, OpenAIs GPT-3.5 er inkludert for å gjøre møtene mer inkluderende, personlig tilpassede og sikrere.

Vi spør Chat GPT: Hva er Microsoft Teams Premium:

Microsoft Teams Premium er en betalt versjon av Microsoft Teams, som tilbyr en rekke ekstra funksjoner og tjenester som ikke er tilgjengelige i den gratis versjonen.

Noen av de viktigste funksjonene som tilbys i Teams Premium inkluderer:

 1. Økt lagring: Teams Premium gir brukere 2 GB lagringsplass per bruker og ytterligere 10 GB delt lagring per team.
 2. Avansert kommunikasjon: Teams Premium inkluderer funksjoner som taleanrop, videosamtaler og skjermdeling for å hjelpe brukere med å kommunisere og samarbeide bedre.
 3. Sikkerhet og overholdelse: Teams Premium tilbyr ekstra sikkerhetsfunksjoner som sikkerhetskopiering av data og beskyttelse mot cyberangrep.
 4. Integrasjon med Microsoft 365: Teams Premium er integrert med andre Microsoft 365-applikasjoner, slik at brukere kan samarbeide og dele filer på tvers av ulike plattformer.
 5. Flere administrasjonsfunksjoner: Teams Premium gir administratorer flere verktøy for å administrere brukere og sikkerhet i organisasjonen.

Den største forskjellen er at virksomheter i dag betaler for tilleggsprodukter som webinarer, virtuelle avtaler og møteinformasjon. Med teams Premium kan virksomhetene nå i stedet få disse avanserte møtefunksjonene og mer til en lavere kostand pr bruker pr måned.

Du kan lese mer om Microsoft Teams Premium her.

GPT fra OpenAI

Med den store økningen i ukentlig tid brukt på møter i de to første årene av pandemien, har det blitt helt nødvendig å finne nye måter å arbeide smartere på. Det er massevis av tidkrevende administrativt arbeid under møter, som for eksempel å ta notater og fange opp de riktige handlingspunktene i etterkant.

Det er derfor Teams nå tilfører kunstig intelligens gjennom hele møteopplvelsen.

Du kan enkelt følge med på hvem som sier hva med direkte teksting og transkripsjon. Live oversettelse leverer også sanntidsoversettelser fra 40 talespråk. Hvis møtearrangøren har Teams Premium kan alle møtedeltakere glede seg over direkte oversatte bildetekster. Dette bidrar med å bryte språkbarrierer for globale møter.

Med intelligent oppsummering kan du spare tid på selve gjennomgangen av møteopptakene. Kunstig intelligens deler møtet inn i kapitler og seksjoner slik at det blir enkelt å velge og vrake innholdet som er mest relevant for deg. Dette er tilgjengelig i Powerpoint Live-møteopptak.

Møter følger ikke alltid det engelske ordtaket «one size fits all». Du ville for eksempel ikke gått til en kaffebar når du skal ha et konfidensielt møte, eller et auditorium når du skal ha en en-til-en samtale. Du bruker som regel bare standardinnstillingene når du organiserer et digitalt møte, rett og slett fordi det er tidkrevende å gå gjennom møteinnstillingene. Med teams Premium kan en IT-administrator lage tilpassede møtemaler som for eksempel et kundemøte, idémyldringsmøte eller en supportsamtale, samtidig som man da får de riktige møteinnstillingene automatisk. I tillegg kan man sette ulike policyer til ulike avdelinger. For eksempel kan en juridisk avdeling ha egne møte- eller meldingspolicyer.

Vi spør Chat GPT: Hva er et perfekt digitalt møte?

Et perfekt digitalt møte kan ha ulike definisjoner avhengig av hvem som er involvert og hva som er formålet med møtet. Her er noen mulige kjennetegn som kan bidra til å gjøre et digitalt møte vellykket:

 1. Klare mål og agenda: Det er viktig å ha klare mål og en tydelig agenda for møtet, slik at alle deltakerne vet hva som forventes av dem og hva som skal oppnås.
 2. God teknisk støtte: Det er viktig å ha pålitelig teknisk støtte som fungerer godt, slik at deltakerne ikke blir avbrutt av tekniske problemer og møtet kan fortsette uavbrutt.
 3. God kommunikasjon og samarbeid: Det er viktig å ha en effektiv kommunikasjon og et samarbeidsmiljø som oppmuntrer deltakerne til å samarbeide og bidra til møtet.
 4. Aktiv deltakelse: Deltakerne bør være aktive i møtet og delta i diskusjoner, stille spørsmål og dele ideer.
 5. Respekt og inkludering: Det er viktig at alle deltakerne blir respektert og inkludert i møtet, uavhengig av bakgrunn eller posisjon.
 6. Effektiv tidsbruk: Tiden bør brukes effektivt slik at møtet ikke går over tidsplanen, og alle deler av agendaen kan dekkes.
 7. Oppfølging og oppsummering: Det er viktig å ha en oppfølgingsplan etter møtet, inkludert en oppsummering av hva som ble diskutert og eventuelle beslutninger som ble tatt.

Et perfekt digitalt møte vil variere avhengig av konteksten og formålet, men disse kjennetegnene kan bidra til å gjøre møtet vellykket.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!