Hopp til hovedinnhold

Hurra for ni nye ansatte og to nye lokasjoner!

Nye ansatte

Det var i oktober 2022 vi publiserte en pressemelding som fortalte at vi hadde kjøpt opp IT-selskapet Devion. For å sikre en god onboarding for både kunder, ansatte og leverandører har vi tatt oss god tid, og fra og med 01.01.2024 kunne vi endelig kalle oss ett Evelon.

Hvem er menneskene?

Våre nye kollegaer

Vi har fått ni herlige og dyktige ressurser med på laget: Stian, Øystein, Henning, Torfinn, Magne, Marius, Dag, Jean-Paul og Eirik. Av disse vil to stykker bli en del av vår salgs- og markedsavdeling, fire vil gå inn i drifts- og rådgivningsavdelingen og vår support vil styrkes med tre mann.

Gjengen fra Devion er kjent for å være tilgjengelige og fleksible, og de evner å snu seg raskt rundt for å finne de beste løsningene for sine kunder. Samtidig har de fokus på å ligge i forkant av teknologi, og forstå hvordan teknologi kan benyttes med fokus på kundens forretningsmodell.

Geografisk nærhet - nå også i Kongsberg og Drammen

Med kontorer og folk i Drammen og Kongsberg kommer vi nå enda nærmere våre kunder og samarbeidspartnere i disse områdene, noe vi ser på som en stor styrke. Vi tror også at vi med bredere kompetanse, tjenester innenfor flere fagområder og økt kapasitet kan bistå enda flere virksomheter i disse områdene, noe vi ser frem til å utforske nærmere.

Kongsberg

Vi er nå tilstede i Brevik, Tønsberg, Kongsberg, Drammen, Oslo og Lillehammer, som gjør oss store nok til å kunne betjene større bedrifter, men samtidig små nok til å kunne levere personlig oppfølging.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!