Hopp til hovedinnhold

Nå har nye Surface Pro 6, Laptop 2 og Studio 2 endelig kommet til Norge.

Microsoft Surface Pro 6

Den sjette generasjonen, basert på åttende generasjon Intel Core i-prosessor er ultralett og allsidig. Den kommer i to versjoner, en bedriftsutgave og en forbrukerversjon. Bedriftsversjonen kommer med en kraftigere prosessor, Windows 10 Pro inkludert, samt at den er klar for Microsoft 365. Batterilevetiden er på 13,5 timer og startvekten er på 0,77 kg. Med en 2-1-hybridløsning blir det enkelt å justere ønsket cover – du kan gå fra bærbar PC til nettbrett til portabelt studio. Den nye Surface Pro 6 er kraftigere og tilfører ekstra verdi for bedrifter, og er hele 67% raskere enn femte generasjonen. Med Surface-dokkingstasjon kan du legge til opptil to eksterne 4K-skjermer USB-C™-tilkobling med Surface Connect til USB adapter. Brettet kan leveres med 16 GB RAM og SSD på inntil 1 terabyte. Surface Pro 6 kommer i to farger, platina eller matt svart.

Se alle spesifikasjonene her.

Microsoft Surface Laptop 2

Som med Surface Pro 6, er også denne basert på åttende generasjon Intel Core i-prosessor, og kommer også med Windows 10 Pro inkludert, samt at den er klar for Microsoft 365. Surface Laptop 2 er hele 85% raskere enn den opprinnelige Surface Laptopen. Den kommer nå i sort farge og med nytt tastatur. Surface Laptop 2 har en batterilevetid på opptil 14,5 timer og kommer med 13,5” PixelSense-skjerm.

Se alle spesifikasjonene her.

Microsoft Studio 2

Dette er en den kraftigste Surface’en noensinne, med intensiv programvare og raskere prosessor. Skjermen kan skråstilles, det er 13,5 millioner piksler og et størrelsesforhold på 3:2. Studio 2 har opptil 1070 NVIDIA GetForce GTX-grafikk, i7 Intel Core-prosessor og 28" PixelSense skjerm. Det er et kreativt studio som utfyller det kreative rommet.

Se alle spesifikasjonene her.

Ønsker du mer informasjon om produktene? Ta gjerne kontakt med oss.

Publisert: . Oppdatert: .

Inspirert? Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!