Hopp til hovedinnhold

Pressemelding: Slår sammen IT-selskaper til Evelon

Logo letter
Evelon AS
Stian og Olav foran TV

Varro Vekstpartner slår sammen sine IT-investeringer til et felles selskap, Evelon. De to tidligere Komplett-toppene Stian Vik Gabrielsen og Ole Vinje er hentet inn for å lede selskapet.

Varro Vekstpartner ble etablert i 2019 av Harald Gaupen og Jonas Bjørnstad Western. Frem til nå har Varro blant annet investert i de tre IT-selskapene IMEMO, Lillevik IT og Bridge IT. Disse slås nå sammen til det felles selskapet Evelon.

– Strategien til Evelon er å eie og videreutvikle små og mellomstore virksomheter på Østlandet. Vi samler disse flotte IT-selskapene under et felles merkenavn, Evelon, for å styrke vår identitet, bygge sterkere fagmlijøer og således bli en enda bedre leverandør til våre kunder, sier Harald Gaupen i Varro Vekstpartner.

Stian Vik Gabrielsen er ny administrerende direktør i selskapet. Han har hatt en rekke toppjobber i IT-bransjen, og kommer fra stillingen som leder for bedriftsdivisjonen til netthandelskonsernet Komplett Group. Ole Vinje, tidligere konsernsjef i Komplett Group, er ny styreleder i Evelon.

– Vi bygger nå et robust kompetansemiljø som er like konkurransedyktig som de store konsulentselskapene. Vår ambisjon er å være en personlig og kompetent IT-driftspartner for små og mellomstore bedrifter. Vi skal være en attraktiv arbeidsplass for både dem som ønsker å jobbe i Oslo, men også for dem som holder til på det sentrale Østlandet, sier Stian Vik Gabrielsen, administrerende direktør i Evelon.

Evelon vil omsette for omtrent 130 millioner kroner i 2022 og selskapet vil ha hovedkontor i Vestfold. Samtidig vil de lokale kontorene i Oslo, Brevik og Lillehammer opprettholdes. Varro Vekstpartner eier 61 prosent av Evelon, mens resten er eid av de ansatte.

– Menneskene er det viktigste når vi skal bygge fremtidens kompetansebedrifter. Vi ønsker å gi våre ansatte et solid fagmiljø, samtidig som de er medeiere i selskapet. Evelon skal vokse fremover, både organisk og gjennom oppkjøp. Da er det viktig at de både kan utvikle seg faglig og få eierskap i bedriften, sier Ole Vinje, styreleder i Evelon.

Om Evelon

Evelon ble etablert som merkenavn i 2022 og består av selskapene IT-selskapene IMEMO, Lillevik IT og Bridge IT. Evelon er en IT-driftspartner for små- og mellomstore bedrifter over hele Norge. Selskapet er 55 ansatte har hovedkontor i Vestfold.

Om Varro Vekstpartner

Varro Vekstpartner er et forvaltnings- og investeringsselskap basert i Sandefjord. Selskapet fokuserer på å investere i, og utvikle, små og mellomstore bedrifter, og har et langsiktig perspektiv på sine investeringer. Varro har to partnere, Harald Gaupen og Jonas Bjørnstad Western. Bak Varro står investorer som blant annet Heine Wang, Odd Gleditsch d.y. (med familie), Hesnes Gruppen, Finn Erik Røed og Ole Vinje.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!