Hopp til hovedinnhold

Vårt samarbeid med Røde Kors Oslo

Kursholdere Christopher, Andreas, Jannie og Marianne
Kursholdere Christopher, Andreas, Jannie og Marianne fra Evelon på plass hos Røde Kors Oslo

Vi skal være IT-folka som bryr seg - og det ønsker vi også å være utenfor vår bransje og våre tradisjonelle arbeidsoppgaver.

Etter mange år i IT-bransjen er det lett å ta for gitt mestringen og betydningen av digitale verktøy, samt hvor heldig man er som får være med på den teknologiske utviklingen. Dessverre er det mange i Norge som kjenner på digitalt utenforskap, og det er noen grupper i samfunnet som er ekstra sårbare.

Hvordan det hele begynte

En vårdag i 2023 bestemte to Evelonere seg for at de ønsket å bruke sin erfaring og kunnskap til noe mer. Med selskapets visjon om å være IT-folka som bryr seg, tok de kontakt med Røde Kors, og kom raskt i kontakt med to ordentlig herlige ansatte i Røde Kors Oslo. Etter første møte, et møte fullt av entusiasme, idémyldring og god stemning, var de allerede i gang: sammen skulle Oslo Røde Kors og Evelon utvikle et kurstilbud innenfor digitale ferdigheter for å bidra i arbeidet med å bekjempe digitalt utenforskap.

Etter en liten intern rekrutteringsrunde vokste det frem en liten gruppe frivillige i Evelon, som brukte sommeren, høsten og vinteren i fjor på å utvikle og teste for av Oslo Røde Kors, blant annet innenfor temaer som den digitale hverdagen, nyttige dataprogrammer og nettsikkerhet.

Første kurs i digitale ferdigheter

Vil du være med?

Som IT-partner har vi et stort nettverk, og derfor ønsket vi å skrive om vårt samarbeid med Røde Kors, i håp om at flere kunne tenke seg å bli frivillig og bistå i det viktige arbeidet. Om du ønsker å vite mer kan du sende en mail til marked@evelon.no.

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!