Hopp til hovedinnhold
Evelon logo

I september 2022 gikk vi live med vårt nye felles navn - Evelon

Hvorfor navnet Evelon?

Navnet er inspirert av verdier og fokusområder som har vært, og skal fortsette å være de viktigste for oss – også fordi de er viktige for dere:

EVOLVE - UTVIKLE SEG - Vi skal være fremoverlente, blant de første til å ta i bruk ny teknologi, og bistå våre kunder i deres digitaliseringsreise. Vi skal ha fokus på kontinuerlig arbeid og forbedring.

ON - PÅ - Vi skal være tilgjengelige og proaktive i våre kunde- og partnerforhold. Våre kunder skal føle seg sett og hørt, og sitte med en følelse av at vi virkelig bryr oss.

Fargevalget er heller ikke tilfeldig. Inspirasjon til hovedfargene (mørk lilla og lys grønn) er hentet fra to områder: fargene i programmeringsspråk og fargene i galaksen (fordi vi tenker forbi skyen(e)).

Hvem er vi?

Vi er en leverandør som er stor nok til å utfordre de større leverandørene i bransjen, men samtidig liten nok til å beholde de personlige relasjonene og engasjementet som gjerne kjennetegner mindre aktører. Hos oss er alle kunder viktige, og ingen skal noen gang føle at vi er blitt for store – eller de for små.

Vi ønsker at våre kunder virkelig skal kjenne våre verdier på kroppen:

PÅLITELIGE - Våre kunder og kollegaer skal være trygge på at vi er tilgjengelige, at vi møter opp til avtalt tid, og at vi holder det vi lover. Vi er ærlige og transparente overfor våre kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, fordi vi mener gode relasjoner er basert på tillit og trygghet.

KUNNSKAPSRIKE - Vi skal gi en trygghet på at vi vet hva vi driver med, og at vi holder oss oppdatert. Kommuniserer komplekse ting på en forståelig måte og at vi er den rette til å ivareta kundens interesser. Vi skal ha en kultur som dyrker medarbeiders nysgjerrighet, faglig utvikling og initiativ.

INNOVATIVE - Vi skal være nytenkende, fremoverlente og proaktive for å hele tiden kunne tilby den beste løsningen for våre kunder, samt for å være en attraktiv arbeidsplass og tiltrekke oss de beste talentene.

Dette kan vi

Vi er en totalleverandør av IT, med rådgivere som er spesialister på ulike områder. Våre hovedtjenester er:

Moderne arbeidsplass

Vi hjelper virsomheten med å legge til rette for økt arbeidsglede med riktige verktøy.

Sikkerhet

Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til sikkerhet, og gjør virksomheten i stand til å stoppe trusler før de rekker å gjøre skade

Infrastruktur

Vi setter opp og drifter det som er nødvendig for at ansatte trygt og effektivt skal kunne benytte seg av virksomhetens IT-tjenester.

Brukersupport

Vi forenkler din hverdag ved å være de eneste du trenger å ta kontakt med de gangene du har en IT-utfordring

Rådgivning

I tillegg til tradisjonelle hardware- og softwaretjenester tilbyr vi tjenester som brukerkurs og rådgivning hvor vi tilpasser tjenesten etter dine behov

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!