Hopp til hovedinnhold

God sommer fra Lillevik IT, IMEMO og Bridge IT

Bilde av 10 ferievettregler

Skoleferien har allerede begynt og den berømte fellesferien nærmer seg med stormskritt. Vi i Lillevik IT, IMEMO og Bridge IT ser frem mot en solfylt sommer (forhåpentligvis), og gleder oss allerede nå til neste halvår av 2022. Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre kunder, samarbeidspartnere, abonnenter og følgere for et spennende og innholdsrikt første halvår.

Vi går veldig spennende tider i møte. Fra vi annonserte at Lillevik IT hadde fått nye eiere tilbake i mars 2021, samt to nye søsterselskaper – Bridge IT og IMEMO, har vi påbegynt vår nye reise. Sammen skal vi være en leverandør som er stor nok til å utfordre de større leverandørene i bransjen, men samtidig liten nok til å beholde de personlige relasjonene og engasjementet som kjennetegner mindre aktører.

I løpet av høsten vil vi bytte navn og få ny felles nettside – og vi gleder oss til å fortelle dere mer om vår utvidede kompetanse og vår nye felles tjenestekatalog.

I mellomtiden ønsker vi alle en riktig god sommer ☀️

Våre ferievettregler

Ferievettregler4-1

Lesestoff til strandstolen

Hvordan deler du internett fra en mobiltelefon til en datamaskin?

Her ser vi på hvordan du kan dele mobildata, og hvordan du kan lage ditt eget Wi-Fi-hotspot fra hvilken som helst enhet.

Les mer her.

Hvordan unngå at e-post automatisk blir markert som "lest"

I dette innlegget gir vi deg et tips til hvordan du enkelt kan få bedre kontroll over din innboks.

Les mer her.

Hvordan legge til eksterne deltakere i Teams?

Følg denne oppskriften for hvordan du kan invitere en ekstern deltaker til et møte.

Les mer her.

Slik deler du innhold i et Microsoft Teams-møte

Når du skal dele innhold i Microsoft Teams velger du ikonet for å dele innhold som du finner i møtekontrollene helt på toppen av vinduet.

Les mer her.

Selv om flere tar sommerferie, vil våre arbeidstider være som før, og vi vil stå klare til å hjelpe dere dersom dere skulle trenge oss.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!