Hopp til hovedinnhold

11 fordeler bedrifter får med Office 365

Bilde av en dame som sitter på en benk med en laptop på fanget

Office 365 bidrar til økt produktivitet gjennom bedre samhandling, større trygghet og økt fleksibilitet. I tillegg er Office 365 er midt i blinken for bedrifter som ønsker en alltid oppdatert programvare, uten å måtte drifte denne selv.

happy.png

Tilgangen til dokumenter, e-post, kalender, Skype for Business og Office-pakken sørger for at administrative oppgaver strømlinjeformes.

Det blir ingen store investeringer, ingen servere – og dermed ingen nedetid!

Nedenfor har vi listet opp 11 fordeler bedrifter vil få med Office 365.

01.png

Microsoft Office 365 sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender, Skype for Business og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Du betaler per måned og per bruker for akkurat det du trenger.

02.png

Med Office 365 jobber du alltid med de nyeste versjonene av programmer som SharePoint, Excel, Word, Skype for Business og Exchange. Alt oppdateres løpende. Det er enkelt å legge til ansatte, og tilgangen kan settes opp slik at dine ansatte automatisk logges på Office 365 idet de logger seg på bedriftens server.

03.png

En av fordelene med Office 365 som vi i Lillevik IT liker aller best, er at brukerne ikke lenger er bundet til kontorpulten. Du har tilgang til arbeidet på web uansett hva slags enhet du jobber på, uten å måtte vente på at dataene skal synkroniseres. Det er enkelt og ukomplisert å jobbe via mobile enheter. Så lenge du har dokumentene dine lagret i skyen, kan du få tilgang til dem fra hvor som helst, inklusive de aller fleste nye mobiltelefoner og nettbrett.

Med Office 365 kan dine ansatte sende og motta e-post, chatte, ha videomøter, ringe og motta samtaler – så lenge de har internettforbindelse. Alt av dokumenter er trygt lagret i skyen, enkelt å dele og å få tilgang til.

04.png

Med verktøyet SharePoint kan dine ansatte enkelt samarbeide i et team, og dere unngår forvirringen som kan oppstå med flere versjoner av samme dokument. Du kan spore endringer og legge inn kommentarer til de andre som jobber i samme dokument samtidig.

SharePoint er stedet der alle du arbeider med, både innenfor og utenfor organisasjonen, samles for å jobbe i sanntid. Dere kan opprette og dele innhold ved bruk av de samme, velkjente Office-verktøyene du bruker hver dag. Det er i praksis som å ha bedriftens intranett i lommen!

05.png

Med Office 365 slipper du å tenke på servere og serverdrift. Nedetid hører fortiden til. Microsoft garanterer 99,9 prosent oppetid. Skulle et av Microsofts datasentre ha nedetid, vil kundene umiddelbart bli overført til et som er oppe, uten forstyrrelser for deg som bruker. Hvis du ofte er ute og reiser i jobben, vil du fort merke at det å slippe maskinvare er en av de aller største fordelene med Office 365.

Og hvis du glemmer PC-en hjemme, eller den krasjer rett før en presentasjon? Ikke noe problem – logg inn i din Office 365-portal, så har du full tilgang til e-post, kalender, dokumenter, filer og de kjente Office-programmene på nett (Word, Excel, PowerPoint og Outlook).

06.png

Med Office 365 betaler dere en fast lav pris per bruker i måneden. Etter hvert som bedriften vokser, betaler dere kun for ekstra lagringskapasitet og ekstra tjenester når dere faktisk må ha det. Dere kan skalere opp eller ned etter behov. All informasjon og alle data lagres i OneDrive for Business. Office 365 vokser sammen med din bedrift, og det blir aldri manglende lagringsplass.

07.png

Med Office 365 forsvinner behovet for avansert IT-ekspertise eller egen IT-avdeling. De skybaserte verktøyene er brukervennlige og fungerer på de fleste operativsystemer – også eldre Windows-versjoner og nyere Mac-versjoner. Løsningene leveres «nøkkelferdige», og alle oppdateringer skjer automatisk. Hvis de ansatte har brukt Office, Outlook, Exchange eller Skype for Business tidligere, vil de skybaserte versjonene av verktøyene gli sømløst inn i jobbhverdagen.

08.png

Løsningen integrerer desktop-apper med skybaserte versjoner av Office-verktøyene, som ansatte allerede er godt kjent med. Dermed kommer de raskt i gang med å jobbe effektivt.

09.png

Office 365 har høye sikkerhetskrav og er spesielt utformet med hensyn til bedriftssikkerhet. En alltid oppdatert antivirusløsning i nettskyen gir deg sikrere e-post. All data beskyttes og sikkerhetskopieres, slik at din bedrift ikke behøver å bekymre seg for å miste bedriftssensitive data.

10.png

Med Skype for Business har dine ansatte Skype på alle enheter. Skype for Business er utformet for å ivareta alle møtebehovene dine, fra gruppesamarbeidsøkter til store kringkastinger, eller innringing via telefon til en konferanse. Det gir også mulighet for å sende direktemeldinger, som er effektivt når du vil ha kontakt med dine kontakter på et øyeblikks varsel. Meldingene er ikke like formelt som e-postmeldinger, og kan være raskere enn telefonsamtaler. Du holder kontakten med interne og eksterne hvor som helst, ved hjelp av mobilapper på tvers av Windows, Mac, iOS og AndroidTM.

11.png

Det er mange måter å skrive notater på i jobbhverdagen. Post-it-lapper, papirblokker, etc. Med OneNote får du en digital skriveblokk, hvor du enkelt kan finne igjen gamle notater, samt dele notater med andre. Du får notatene på alle dine enheter, der du er. OneNote forhindrer at ansatte har utallige Word-dokumenter lagret på ulike steder, og som er vanskelig å finne tilbake til igjen.

Oppsummering

Office 365 gir deg en helt ny måte å samarbeide på og gjør din bedrift langt mer produktiv.

Programmene i Office 365 gir deg alt du trenger for å få jobben gjort, fra hvor som helst. De er enkle å ta i bruk, da brukergrensesnittet er noe dine ansatte er vant med fra de velkjente Office-programmene.

Kort oppsummert kan man si at Office 365:

  1. Gjør det mulig å dele dokumenter og filer på en enkel og trygg måte
  2. Bedrer samhandling mellom interne og eksterne gjennom blant annet sanntidsredigering
  3. Kommer med et uslåelig sikkerhetsnivå

Kort sagt: Jobb med hvem du vil, hvor du vil, og når du vil!

Ønsker du å finne ut mer om hvordan din bedrift kan oppnå økt produktivitet og effektivitet gjennom samhandling i Office 365? Ta kontakt! Vi tilbyr brukerkurs i Office 365 på norsk.

Publisert:

Inspirert? Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!