Hopp til hovedinnhold

4 nye måter vi kan jobbe sammen med Microsoft Teams

Microsoft 365 ble lansert for to år siden – et integrert sett med programmer og tjenester som er utformet for å hjelpe kunder med å forenkle samarbeidet på arbeidsplassen, samt beskytte kritisk informasjon. I sentrum av Microsoft 365 finner vi Microsoft Teams – et knutepunkt for samarbeid som kombinerer chat, videomøter, samtaler og filer i en integrert app. Microsoft rapporterer nå at hele 13 millioner mennesker bruker Teams hver uke og har nylig annonsert 4 nye områder i Teams som gjør det enklere å kommunisere og samarbeide.


1. Tidssensitiv kommunikasjon

To nye funksjoner i Teams sikrer at viktige meldinger faktisk kommer igjennom:

  • Prioriterte varsler til mottakere av tidssensitive meldinger:
  • Mottaker mottar et varsel hvert 2. minutt på mobilen og skrivebordet helt til et svar mottas.
  • Lesebekreftelse vises med et ikon for å indikere når er melding som er blitt sendt har blitt lest av mottakeren.

*Prioriterte varsler og lesebekreftelse rulles ut i løpet av juli-måned.

{% video_player "embed_player" overrideable=False, type='scriptV4', hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, width='640', height='360', player_id='11214334102', style='' %}

2. Administrer kommunikasjon på tvers av grupper

Kunngjøringer tillater medlemmer av et team å markere viktige nyheter i en kanal. Det blir dermed enklere å komme i gang med nye prosjekter, sende en velkomsthilsen til en ny kollega eller dele resultater fra en nylig kampanje.

{% video_player "embed_player" overrideable=False, type='scriptV4', hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, width='640', height='360', player_id='11214282683', style='' %}

I tillegg lar kryssposting deg legge inn en melding til flere kanaler samtidig, moderering av kanaler gjør at moderatorer kan administrere hva som blir lagt ut i en kanal og om et innlegg skal akseptere svar.

*Disse to funksjonene blir snart tilgjengelige.

3. Administrasjon av tidsplaner for førstelinjemedarbeidere

Den nye klokkefunksjonen i Teams Skift-modulen gjør det mulig for ansatte å klokke inn og ut av arbeidsskift direkte fra mobilappen til Teams. Ledere har muligheten til å legge inn en geografisk avgrensing for å sikre at teamet er på den utpekte arbeidsplassen når de klokker inn eller ut.

Målrettet kommunikasjon tillater eiere av team å sende en melding til alle med en spesifikk rolle samtidig ved å @omtale rollenavnet i en post. Du kan for eksempel sende en melding til alle kassemedarbeidere i en butikk eller alle sykepleiere på et sykehus.

*Klokkefunksjonen rulles ut nå, mens målrettet kommunikasjon rulles ut i August 2019.

Teams 4 1

4. IT-administratorer: Enklere oppsett av Teams og administrasjon av retningslinjer for bedriften

Policy-pakkene i administrasjonssenteret for Teams gjør det mulig for IT-administratorer å bruke et forhåndsdefinert sett av retningslinjer basert på behovene til deres rolle.

*Policy-pakker blir snart tilgjengelig.

Avslutning

Kom i gang med Teams! Teams forbedrer samarbeidet på arbeidsplassen og bidrar til å effektivisere forretningsprosesser. Usikker på hvordan du kommer i gang? Sjekk ut våre tidligere poster om Microsoft Teams:

Tips til å komme i gang med Microsoft Teams 1/4

Kom i gang med Microsoft Teams 2/4 - Grupper og kanaler

Kom i gang med Microsoft Teams 3/4

Kom i gang med Microsoft Teams 4/4 - Sikker samhandling

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!