Hopp til hovedinnhold

Den moderne kommentaropplevelsen i Word legger grunnlaget for rikere samarbeid mellom teamet ditt og muliggjør samtidig funksjoner som varsler for når du blir @omtalt. Moderne kommentarer justerer opplevelsen på tvers av plattformene og de andre Office-appene som Excel og PowerPoint.

To måter å se kommentarer på

Når du legger til en kommentar i Word, vil du se den til høyre i dokumentet. I denne visningen er alle aktive kommentarer synlige. Når du velger en kommentar vises en kant rundt det som er kommentert og plasseringen blir tydelig.

Bilde1kommentarer

Den kontekstuelle visningen skjuler også kommentarer som er løst slik at det blir enklere å fokusere på aktive kommentarer. For å se alle kommentarer, inkludert de som allerede er løst, åpner du Kommentar-panelet ved å klikke på Kommentarer helt øverst til høyre i dokumentet.

Bilde2kommentarer

Du kan også samhandle med kommentarer i kommentarfeltet. Hvis du åpner en løst kommentar på nytt, vil den igjen være synlig til den lukkes på nytt.

Bilde3kommentarer

Legg ut en kommentar

Noe av det første du vil legge merke til med moderne kommentarer er at det nå er en Legg inn kommentar-knapp som du kan klikke på for å legge inn en kommentar.

Bilde4kommentarer

Du kan også trykke på Ctrl + Enter (eller Cmd + Enter på macOS) for å legge inn kommentar. Med moderne kommentarer har du mulighet til å se gjennom og redigere kommentaren din før du legger de inn. Dette i motsetning til hvordan det var før, hvor alle så kommentaren din mens du skrev, hvor alle i det delte dokumentet kunne se kommentaren før den faktisk var fullført.

Bruk kommentarer

Det er veldig enkelt å bruke kommentarer:

Velg teksten du vil kommentere, eller klikk på et innsetningspunkt i teksten og gjør ett av følgende for å få en kommentar til å vises i høyre marg:

  • Klikk på Ny kommentar i kategorien Se gjennom

Bilde5kommentarer
  • Klikk Ny i kommentarfeltet
Bilde6kommentarer
  • Trykk på Ctrl + Alt + M
  • Høyreklikk på en tekst og velg Ny kommentar i hurtigmenyen
Bildekommentarer
  • Velg Legg inn kommentar eller trykk Ctrl + Enter

Bilde7kommentarer

Dersom du er en bedriftsbruker som jobber i et dokument som er lagret skyen kan du bruke @omtale for henvende deg til en bestem person i en kommentar eller i et svar.

Bilde8kommentarer

Oppsummert

Moderne kommentarer fortsetter å fungere som kommentarer gjorde før. Du kan svare på, redigere, slette eller løse en kommentartråd.

Ønsker du flere tips som dette?

Publisert:

Inspirert? Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!