Hopp til hovedinnhold

Det perfekte hardware oppsettet for din bedrift?

Evelons Håkon storfornøyd med sin T14s og Jabra Evolve2 85
Evelons Håkon storfornøyd med sin Lenovo ThinkPad T14s og Jabra Evolve2 85

Å utruste et kontor for en såkalt SMB-bedrift kan være en utfordrende oppgave, spesielt når du ønsker å sikre at alle dine ansatte har riktig utstyr for å være produktive. Og samtidig ha en viss konstnadskontroll. Et standardsortiment som inkluderer PC, dockingstasjon, skjerm, tastatur, mus og headset er avgjørende for å oppnå dette målet. Her vil vi se på nøkkelfaktorene som man må vurdere når du velger slikt utstyr og gi en anbefaling for kvalitetsprodukter som passer for mindre bedrifter. Anbefalingene er basert på erfaring utfra hva som fungerer, og hva som våre kunder preferer. Men alle PCer og relatert utstyr vil ikke fungere til alle. Er man usikker, så er det bare å ta kontakt med oss så skal vi hjelpe.

PC-er

Valget av PC-er er en av de mest avgjørende beslutningene når du bygger ditt kontorsortiment. Du må vurdere behovene til den som skal bruke PC-en og budsjettet til bedriften. Her er vår anbefaling:

Lenovo ThinkPad T14s Gen 4

Lenovo har et utmerket rykte for bærbare PC-er, spesielt ThinkPad-serien. Disse er kjent for sin robusthet og tastaturkvalitet. Denne utgaven er også litt lettere, som gjør at man enkelt kan ta den med seg hjem og når man er på reise osv. Denne er utstyr med nyeste CPU fra Intel, altså i generasjon 13, den har hele 16GB internminne og en rask SSD-disk med 256GB lagring.

Skjermer

En god skjerm er viktig for produktiviteten til de ansatte, både med tanke på bildekvalitet, men også størrelse og eventuell docking. Her er vår anbefaling:

Samsung ViewFinity S9 S49A950UIP

Samsung er kjent for skjermer med utmerket bildekvalitet og ergonomisk design, og S49 er inget unntak. S49 er en stor skjerm med hele 49", og har høy oppløsning. Her trenger man kun en skjerm(der man tidligere hadde to eller tre stk på 24 eller 27".) Denne skjermen kommer også med en innebygget dockingstasjon, som vil si du kan bruke en kabel til å koble til din T14s(som også lader din PC), samt annet perifer utstyr som mus og tastatur.

Tastatur og mus

Komfortable tastaturer og mus er essensielle for en produktiv arbeidsplass. Her er vår anbefaling:

Logitech MK850 Performance

Denne pakken med mus og tastatur gir utmerket ergonomi og mange tilpasningsmuligheter. Kommer også med håndleddstøtte for et behagelig oppsett mange verdsetter.

Headset

Hvis dine ansatte trenger å ta telefonsamtaler eller delta i videokonferanser, er et pålitelig headset nødvendig. Her er vår anbefaling:

Jabra Evolve2 85 MS Stereo

Jabra tilbyr komfortable headset med god lydkvalitet og støyreduksjon, og Evolve2 85 MS Stereo er den ubestridte favoritten til de fleste som prøver den. Behagelig å ha på, og fungerer HVER gang!

Webkamera

Med videokonferanser/Teams er det en fordel at man ser hverandre. Her er vår anbefaling:

Lenovo Performance FHD

Lenovo kan ikke bare PCer, de kan også tilhørende utstyr som webkamera. Enkelt i bruk og med høy kvalitet på både lyd og bilde.

En pakke for de aller fleste

Husk å vurdere behovene og preferansene til dine ansatte når du velger utstyr. Noen foretrekker bærbare PC-er, mens andre foretrekker stasjonære maskiner. Noen trenger større skjermer, mens andre kan klare seg med mindre. Det viktigste er å velge produkter som passer best for din bedrift og bidrar til å øke produktiviteten til de ansatte. Valgene vi har tatt her vil passe de aller fleste, men som nevnt tidligere ikke alle.

Når man bygger et standardsortiment for en bedrift er vårt mål alltid å velge pålitelige merker og produkter som er kjent for kvalitet, som sikrer at de ansatte har det nødvendige(og pålitelige) utstyret for å lykkes i sitt daglige arbeid. Så enkelt er det.

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!