Hopp til hovedinnhold

Håndverkere med fokus samarbeid

Kreativt Bygg er en profesjonell samarbeidspartner for boligoppdrag i Oslo og Viken. De er totalentreprenør, og driver med alt fra nybygg til rehabilitering og boligbygging. De er en herlig gjeng med håndverkere som utfører arbeid for både privat- og næringskunder. Siden oppstarten har de vokst hvert år, og leverer solide resultater.

Stabil og sikker plattform

De kom til oss i 2018 med ønsket om en god samarbeidsplattform for kommunikasjon internt og ekstern, en bra struktur på filer og pågående prosjekter. De hadde også en del utfordringer med e-post, og trengte hjelp med å få en stabil løsning.

Samarbeid

Løsningen ble et fullt oppsett i Microsoft 365, og de var blant annet tidlig ut med å ta i bruk Microsoft Teams. SharePoint er deres viktigste tjeneste for kontroll på filer, og vi har sammen økt sikkerhetsnivået deres betraktelig. Med ansatte som er mye ute på oppdrag har det vært viktig at løsningen er sømløs på mobil. De har hatt kurs med i best bruk av Microsoft 365, og har support for alle ansatte. Rådgivning på maskinvare og møterom er også en stor del av vårt samarbeid.

Vi er veldig fornøyd med tjenestene og tilgjengeligheten. Alle problemer blir raskt løst.

Kjell Jahr, Forretningsutvikling

Sjekk ut nettsiden til Kreativt Bygg her.

Publisert: . Oppdatert: .