Hopp til hovedinnhold

Device as a Service - Hva er det og er det en smart strategi?

Penger å spare på DaaS?

I en verden hvor teknologiutviklingen skjer i et stadig raskere tempo, står bedrifter overfor utfordringen med å holde tritt uten å tømme ressursene. Device as a Service (DaaS), presenterer en løsning som ikke bare er kostnadseffektiv, men også fleksibel, sikker og bærekraftig. For de som ikke helt skjønner hva dette er kan det forklares med enheter som en tjeneste. Altså man kjøper ikke enhetene til odel og eie, men man kjøper dette som en tjeneste.

Kostnadseffektivitet og forutsigbarhet

Med DaaS kan bedrifter nyte godt av den nyeste teknologien gjennom en fast månedlig pris, uten uforutsette gebyrer. Dette gir en forutsigbar økonomisk modell som forenkler budsjettering og likviditetsstyring. Bedrifter kan spare opptil 5-7% og noen ganger enda mer også, av nyprisen for en datamaskin, noe som gjør DaaS til en attraktiv økonomisk strategi.

Fleksibilitet og oppdatering

Teknologi forandrer seg raskt, og det som var nytt og sikkert i går, kan være foreldet i morgen. DaaS gir bedrifter muligheten til å oppgradere til nyere maskiner regelmessig, noe som sikrer at de alltid har tilgang til den nyeste teknologien og opprettholder høy IT-sikkerhet.

Sikkerhet og support

Sikker sletting av data og håndtering av gamle enheter i henhold til GDPR er en integrert del av DaaS. I tillegg inkluderer tjenesten Premier support(Lenovo) og utvidet garanti, som sikrer at eventuelle problemer med datamaskiner og tilkoblet utstyr blir håndtert raskt og effektivt.

Bærekraft og sirkulærøkonomi

DaaS støtter en sirkulærøkonomi ved å forlenge levetiden til IT-utstyr. Når en datamaskin returneres, blir den klargjort for et nytt liv, og når den til slutt når slutten av sin brukstid, blir komponentene enten gjenbrukt eller gjenvunnet. Dette reduserer miljøpåvirkningen og bidrar til et bedre klima.

Men er det smart? Og hvorfor?

Device as a Service er mer enn bare en IT-løsning; det er en strategisk beslutning som kan transformere måten bedrifter håndterer teknologi på. Ved å velge DaaS, kan bedrifter sikre teknologisk relevans, økonomisk forutsigbarhet, og bidra positivt til miljøet. Ikke minst komme bedre ut økonomisk basert på lavere priser.

Hva er vår erfaring?

Vi har flere og flere kunder som velger DaaS som løsning ved innkjøp av spesielt PCer, men også mobiltelefoner går igjen. Vi har flere samarbeidspartnere, så uten unntak finner vi kjapt en løsning som passer deg som kunde.

En aktør bør uansett nevnes, og det er Lenovo. Når det kommer til Device as a Service (DaaS), er Lenovo en av pionerene som tilbyr skreddersydde løsninger for bedrifter. Med et sterkt fokus på å øke produktiviteten og redusere total eierkostnad, har Lenovo utviklet et omfattende DaaS-program som dekker alt fra bærbare PC-er til datasentre.

Lenovo har tilpassede løsninger for alle behov

Lenovo forstår at hver bedrift har unike behov. Deres DaaS-løsninger er designet for å være fleksible og kan inkludere et bredt spekter av enheter, inkludert PC-er, nettbrett og mer. Dette sikrer at bedrifter kan velge teknologi som passer best for deres spesifikke krav.

Lenovo har engasjement for sikkerhet og support

Lenovo legger stor vekt på sikkerhet og kundestøtte. Deres DaaS-løsninger inkluderer omfattende supporttjenester som sikrer at de ansatte alltid har tilgang til hjelp når de trenger det, uansett hvor de jobber fra.

Lenovo er bærekraftig og ansvarlig

I tråd med bærekraftige praksiser, bidrar Lenovo DaaS til en sirkulærøkonomi ved å forlenge levetiden til IT-utstyr og sikre ansvarlig gjenvinning av teknologi.

Evelon og Lenovo er en god match

Lenovos engasjement for innovasjon og kundetilfredshet gjør dem til en ideell partner for bedrifter som ser etter en DaaS-løsning. Med oss i samarbeid med Lenovo kan våre kunder være trygge på at de investerer i en fremtid hvor teknologi, økonomi og bærekraft går hånd i hånd.

Ikke Lenovo?

Har dere standardisert på annet enn Lenovo? HP? Apple?
Vi dekker selvsagt dette også.

Ønsker dere mer info om DaaS, priser og hvilke muligheter som finnes?

Ta kontakt så hjelper vi deg!

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!