Hopp til hovedinnhold

E-bok: En innføring i Microsoft 365 Business Premium

Logo letter
Evelon AS
E-bokforside

Microsoft 365 Business Premium gir deg den moderne arbeidsplassen, en gjennomgripende forandring i måten du anvender digital teknologi på.

Alt er koblet til skyen: brukere, maskiner, applikasjoner og data. Plattformen for produktivitet og samarbeid er overlegen, sikkerheten tilpasset ansatte som jobber når som helst, fra hvor som helst. Enheter og apper kan administreres uansett hvor de befinner seg. Det følger med grunnleggende funksjoner for informasjonsbeskyttelse og hindring av datalekkasje. Business Premium sørger for trygg tilgang, sikrer ansatte og beskytter bedriftsressurser.

I denne e-boken får du en omfattende innføring i alt som følger med Business Premium - Den moderne arbeidsplassen hvor alt er koblet til skyen.

  • Samarbeid i sanntid

Microsoft 365 er verdens produktivitetssky. Visjonen er å få hver person og hver organisasjon på kloden til å oppnå mer.

  • Sikkerhet

Du får et solid forsvar mot cybertrusler og et robust og motstandsdyktig miljø - det meste mindre virksomheter trenger av generelle digitale verktøy.

  • Administrasjon

Du benytter Azure Active Directory (AD) for identitets- og tilgangsstyring, som også sørger for trygg tilgang til apper og data.

Med Business Premium får du et godt balansert produkt som møter utfordringene en typisk SMB-kunde sliter med:

Hvordan kan vi forbedre eksternt arbeid med ansatte som jobber fra flere lokasjoner?

Hva kan vi gjøre for å opprettholde et trygt miljø med mange personlige og mobile enheter?

Hvilke tiltak kan vi iverksette for å få ned kostnadene med en økning i phishingangrep og løsepengevirus?

Business Basic og Standard, som henvender seg til samme SMB-segment, gir ikke nok sikkerhet. Med dagens trusselbilde bør du velge Business Premium. Men det kan også være alt du trenger.

Publisert:

Inspirert? Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!