Hopp til hovedinnhold

Mobile skjermer - en gamechanger for produktiviteten?

ThinkVision M14 og ThinkPad X1

I dagens moderne arbeidsmiljø er det stadig viktigere å være fleksibel og produktiv, uavhengig av hvor du befinner deg. En mobil skjerm til en bærbar pc kan være det perfekte verktøyet for å øke produktiviteten på jobb, kanskje spesielt når du ikke befinner deg på kontoret. I dette blogginnlegget tar vi for oss hvordan en ekstra skjerm kan gi deg fordeler i arbeidslivet og hvordan det kan forbedre arbeidsflyten.

Multitasking og effektivitet

En av de største fordelene med en mobil skjerm til bærbar pc på jobb er muligheten til å utføre flere oppgaver samtidig. Ved å ha en ekstra skjerm tilgjengelig, kan du spre ut arbeidet ditt og ha flere applikasjoner og dokumenter åpne samtidig. Dette gjør det enklere å bytte mellom oppgaver og referere til ulike kilder uten å miste fokus. For eksempel kan du ha et dokument åpent på den bærbare skjermen og samtidig ha et nettleservindu åpent på den eksterne skjermen for å gjøre forskning eller kommunisere med kollegaer. Dette øker effektiviteten og reduserer behovet for å stadig minimere, maksimere og bytte mellom vinduer.

Utvidet skrivebord og større visningsområde

Med en mobil skjerm har du også muligheten til å utvide skrivebordet ditt. Du kan bruke den eksterne skjermen som et ekstra arbeidsområde, slik at du har mer plass til å organisere og se innholdet ditt. Dette er spesielt nyttig når du jobber med komplekse prosjekter som krever flere vinduer, for eksempel større excelark eller grafisk design. Ved å ha et større visningsområde kan du se hele bildet samtidig uten å måtte zoome inn eller ut.

Bedre samarbeid og presentasjoner

En mobil skjerm til bærbar pc kan også være et nyttig verktøy for samarbeid og presentasjoner på jobb. Du kan bruke den eksterne skjermen til å speile eller utvide skjermen på den bærbare pc-en din under møter eller presentasjoner. Dette gjør det enklere å dele informasjon og vise innholdet til kollegaer eller klienter uten å måtte samles rundt en liten skjerm. Du kan også bruke den eksterne skjermen til å vise referansemateriale eller notater mens du holder en presentasjon, noe som gir en profesjonell opplevelse. Dette er noe som i grunn er et must for selgere som holder møter eksternt og ikke er på et møterom med proft utstyr ferdig installert.

Egne erfaringer

Personlig så har jeg i noen år nå hatt en slik skjerm med meg stort sett alltid sammen med pc-en, spesielt hvis jeg er på reise av noe slag og jeg vet jeg antakelig må jobbe litt. Jeg har nå en Lenovo ThinkVision M14 som er perfekt sammen med min 14" Lenovo ThinkPad. Og den er så tynn at jeg knapt merker at den er med.

Skjermen kobles kun til med en USB-C-kabel til pc-en og da overfører den både bilde og mottar strøm fra pc-en. Helt perfekt. Jeg kan med sikkerhet si at dette har økt min effektivitet og produktivitet når jeg på reise eller sitter på steder uten mulighet for en ekstra «stasjonær» skjerm.

Anerkjente Tech Advisor testet en versjon av M14 og ga den stempelet Editors Choice og nesten full pott. Ønsker du lese eksakt hva dommen ble kan du gjøre det her.(NB. på engelsk.)

Utforsk mulighetene

En mobil skjerm til bærbar pc vil etter vår mening være en verdifull investering for enhver profesjonell som ønsker å øke produktiviteten og effektiviteten på jobb. Ved å anskaffe en ekstra skjerm, vil du få muligheten til å multitaske og utvide skrivebordet ditt, og du vil kunne jobbe mer likt slik du gjør på din faste kontorplass. Uansett hvor du jobber, kan en ekstra skjerm gi deg den fleksibiliteten du trenger for å takle dagens utfordrende arbeidsoppgaver.

Så hvorfor ikke utforske mulighetene med en mobil skjerm til din bærbare pc og oppnå nye høyder i produktiviteten og effektiviteten når du er på reise? Det er kanskje da du trenger det mest.

Vi har garantert en skjerm til akkurat ditt behov, enten du er ute etter en Lenovo M14, som meg selv, eller du har mer lyst på en annen variant med touch, annen størrelse på skjerm eller lignende.

Publisert: . Oppdatert: .

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!