Hopp til hovedinnhold

Snart kan du bruke iPhone med Windows 11

App for telefon på Windows

For kort tid siden annonserte Microsoft at telefonkobling-appen nå også blir tilgjengelig på for iOS på Windows 11. Android-brukere har allerede hatt denne muligheten lenge, mens det er først nå iPhone-brukere får tilsvarende muligheter.

For å begynne å bruke funksjonen eller for å sjekke om den er aktivert, kan du ganske enkelt søke etter «Telefonkobling». En guidet trinn-for-trinn-installasjon vil lede deg gjennom konfigureringen.

Du trenger kun blåtann for å kunne koble til telefonen til din Windows PC. På samme måte som du mottar meldingen på telefonen, vil du motta meldinger i appen på Pcen.

Med oppdateringen blir det enklere å få tilgang til bildene dine med iCloud-integrering i bilde-appen.

*Merk at du må ha en iPhone med iOS 14 eller senere for å koble til en Windows PC.

Meldinger på Android

Som nevnt har denne funksjonen vært tilgjengelig for Android-brukere en god stund. Nå blir samtidig denne funksjonen også en del bedre. Det blir for eksempel enklere å aktivere telefonens personlige hotspot med et enkelt klikke fra Wi-Fi-nettverkslisten på PCen. Med funksjonen «Nye Nettsteder kan Samsung-brukere også enkelt overføre nettleserøktene fra smarttelefonen til Windows PCen slik at man kan fortsette surfingen.

Begrensninger

Det finnes noen begrensninger ved å bruke telefonkoblingsappen på iOS. Foreløpig vil ikke appen godta medieinnhold, videosamtaler eller gruppemeldinger. Den vil også bare vise de meldingene som er sendt via appen på Windows 11. Dersom du går mye frem og tilbake med å bruke telefonen og PCen vil historikken bli noe hullete. Heldigvis vil alle meldinger som går via mobiltelefonen se helt normalt ut.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!