Hopp til hovedinnhold
Easter

Vi i Evelon ønsker deg en riktig god påske - enten den er hjemme, på fjellet, i marka, eller i byen.

De første månedene av 2024 har bydd på flere høydepunkter, vi har blant annet blitt kjent med Microsoft Copilot, arrangert kundedag og webinar om samme tema. Frem mot sommeren skal vi fortsette å fortelle om nye spennende tjenester, hvor AI og Copilot vil fortette å prege hverdagen – også på norsk.

Nyheter

Ni nye ansatte og to nye kontor

Vi har fått ni herlige og dyktige ressurser med på laget: Stian, Øystein, Henning, Torfinn, Magne, Marius, Dag, Jean-Paul og Eirik. Med kontorer og folk i Drammen og Kongsberg kommer vi nå enda nærmere våre kunder og samarbeidspartnere i disse områdene, noe vi ser på som en stor styrke. Les hele artikkelen her.

Ny partnerstatus

Microsoft Solutions Partner for Digital App & Innovation (Azure) er en tittel som gis til selskaper som besitter kunnskap og erfaring med å bygge, modernisere og forvalte skybaserte applikasjoner. For å få denne betegnelsen, må vi oppfylle flere kvalifikasjonskrav. Vi blir evaluert i tre kategorier – prestasjonferdigheter og kundesuksessLes hele artikkelen her.

Samarbeid med Røde Kors

Oslo Røde Kors og Evelon har sammen utviklet et kurstilbud innenfor digitale ferdigheter for å bidra i arbeidet med å bekjempe digitalt utenforskap. Som IT-partner har vi et stort nettverk, og derfor ønsket vi å skrive om vårt samarbeid med Røde Kors, i håp om at flere kunne tenke seg å bli frivillig og bistå i det viktige arbeidet. Om du ønsker å vite mer kan du sende en mail til marked@evelon.no (mailto:marked@evelon.no). Ler mer her.

Tidligere arrangementer

Copilot demo

14.02.24 var vi så heldige å få besøk av Daniel Horgmo, Channel Sales Manager - Modern Work & Security, fra Microsoft, som blant annet holdt en live demo hvor han viste hvordan Copilot kan bistå i apper som Teams, Outlook, Word og PowerPoint.

Nimblr webinar

13.03.24 holdt Sebastian Jacobsen webinar om e-postsikkerhet og hvordan vi kan trene de ansatte til å bli mer oppmerksomme på for eksempel phishing e-post.

Kommende arrangementer

16.04.2024: Lynkurs i Microsoft 365

Velkommen til et lynkurs i hvordan du kan få bedre utnyttelse av ditt Microsoft 365 abonnement. I denne to timers workshopen vil vi fortelle deg om hvorfor Microsoft 365 Business Premium er den mest kostnadseffektive lisensen tilgjengelig for SMB markedet.

24.04.2024: LastPass – Din passordgenerator

LastPass kan raskt bli din aller beste venn i nettleseren. Du trenger kun ett passord, og slipper dermed å passord hver gang du skal logge inn de stedene du trenger det. I et mylder av tjenester kan det raskt bli mange passord, og det blir derfor også valgt veldig enkle passord, som igjen er enkle for dataangripere å gjette seg til. Hold av datoen – påmelding kommer.

22.05.2024: Microsoft Copilot

Copilot har blitt rene buzzwordet innen IT. Det har potensiale til å endre måten vi jobber på, og det er en fordel å sette seg inn i hvordan dette kan anvendes i din jobbhverdag. Vi ser på Copilot best practice og gir eksempler på hvordan din bedrift kan dette i bruk. Hold av datoen – påmelding kommer.

Partner Kongsberg Agenda

19. til 22. juni er vi på Kongsberg Agenda - Norges viktigste teknologifestival. Festivalen er gratis og fremmer norske selskaper hvor teknologi står på agendaen. Vi håper vi ser deg der.

Her kan du lese mer om festivalen

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!