Hopp til hovedinnhold

I disse dager hvor det oppfordres om å fortsette med hjemmekontor, og hvor flere bedrifter har gått ut og sagt at de ser for seg en hverdag med mer hjemmekontor etter pandemien, stiller det nye krav til utstyret vi har. Vi har kanskje klart oss med en gammel PC-skjerm eller uten for den saks skyld, sittet med dårlige ørepropper i Teams-møter og klart oss i en slags mellomfase med det utstyret vi har. Mange har også fått lov til å ta med seg gammelt utstyr fra arbeidsplassen som egentlig skulle kastes. Om dette skulle bli en mer permanent løsning, med mer fleksibilitet rundt kontortid og hvor kontoret befinner seg, stiller det nye krav til hva slags utstyr vi bruker. Det er selvfølgelig en fordel for deg, men også for de som sitter og ser og hører deg på andre siden.

Her er noen tips til utstyr som kan gjøre det enklere på hjemmekontoret, både om man har en dedikert kontorplass, men også for de som er nødt til å bruke kjøkkenbordet eller andre områder i boligen hvor utstyret må ryddes bort etter en lang dag.

Lenovo ThinkSmart View:

ThinkSmart View er perfekt for de som sitter mye i Teams-møter men som ikke har mulighet til å jobbe på ekstern skjerm samtidig som man sitter i møtet. Enheten er rett og slett en dedikert Teams enhet, med kamera, mikrofon og høyttaler. Den kan stilles opp både vannrett og loddrett, og alt man trenger er trådløst internett og strøm for at den skal fungere. Den har touchskjerm, slik at den er enkel å betjene, og enkel å logge seg på. I tillegg er den perfekt til små møterom med plass til to-tre personer, uten at man trenger monitor og store konferanseløsninger.

03_Thinksmart_View_Hero_Front_Facing_Left

Lenovo ThinkVision M14:

Alle som reiser mye rundt kjenner seg igjen i irritasjonen over og kun jobbe på skjermen til den bærbare PC-en. Å skifte mellom faner og Excel-ark er både irriterende og krever mye mer tid enn det man tenker. Lenovo sin bærbare skjerm, ThinkVision M14 eliminerer den problematikken. Den kommer i 14 tommer (som er blitt normalen på bærbare PCer) og krever ingen eksterne strømforsyninger utover at du kobler USB-C kabelen rett i PCen. Den veier 0,57kg og kommer med et trekk slik at du enkelt kan ta den med rundt og bruke den på kaféen eller hvor man måtte befinne seg. I tillegg er den perfekt for å vise presentasjoner om man ikke skulle ha en TV i nærheten.

Lenovo 700 Speaker

Lyd er viktig når man jobber eksternt og med Lenovo 700 Speaker får man en alt i ett løsning man kobler til med USB-C kabel eller blåtann. Den fungerer fint som en konferanseløsning alene eller sammen med flere, med gode mikrofoner og høyttalere.

Lenovo ThinkVision P27h

Lenovo begynner virkelig å bli store på PC skjermer, og ThinkVision P27h er et ypperlig bevis på det. Skjermen har QHD oppløsning (2560 x 1440), 350 nits lysstyrke og er ferdig fargekalibrert fra fabrikk. Det betyr at skjermen er klar for å brukes til alt fra fargesprakende designprogrammer til vanlig kontorbruk. Skjermen kommer med innebygget docking som gjør den ypperlig til bruk både hjemme og på kontoret, og kobles til med USB-C kabel som både gir bilde, nettverk og strøm. Det er i tillegg mulig å koble to skjermer sammen, og fortsatt få alt igjennom den ene kabelen, og med flere USB innganger får man koblet til ekstrautstyr.

01_Thinkvision_P27H_Front_Facing_Forward

Lenovo ThinkVision T34w

Skal du jobbe på én skjerm så er det greit å gå litt opp i størrelse. 34 tommer buet skjerm gjør hjemmekontoret til en fryd å jobbe på. Størrelsen på skjermen gjør at man fint kan jobbe oversiktlig med tegninger og annen kreativ programvare, samtidig som man kan dele opp skjermen ved behov for å jobbe med flere programmer samtidig. Som med den overnevnte skjermen har ThinkVision T34w innebygget docking, slik at man kan kun trenger USB-C kabel for og får strøm, nettverk og bilde. I tillegg har den flere USB innganger, slik at man kan koble til tastatur, mus og annet utstyr.

10_Thinkvision_T34W_Hero_Front_Facing_Left_Highset_Lift

Lenovo 500 FHD Webcam

4XC0V13599_Lenovo 500 FHD Webcam_06

Til slutt..

Vi i Lillevik IT samarbeider tett med Lenovo og ønsker å hjelpe våre kunder med en bedre arbeidshverdag både på kontoret og hjemme. Ved spørsmål om produktene eller ønske om å bestille er det bare å kontakte oss!

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!