Hopp til hovedinnhold

Konsulentselskap med fokus sikker samhandling

Logo til Human Assets Consulting

Human Assets er et konsulentselskap som spesialiserer seg på rekruttering og organisasjonsutvikling med fokus på ledelse. Med mål om å sikre at klienter unngår tomme stoler, enten ved å utvikle interne talenter eller ved å anskaffe dem eksternt, leverer de skreddersydde tjenester med fokus på å identifisere og utvikle menneskelige ressurser.

Sikkert samarbeid

De er avhengig av en proff samarbeidsløsning for å kommunisere internt og ekstern, samt en IT-leverandør som de raskt kan ringe for hjelp eller rådgivning. Microsoft applikasjoner på telefon og datamaskin er deres viktigste arbeidsverktøy. og siden de jobber mye internasjonalt er de helt avhengige av at systemene er oppe og går til hver tid.

Kontroll på data, brukere og enheter

De bruker i dag Microsoft 365 blant annet for samhandling i Teams, og dokumenthåndtering i skyen. For å sikre data, enheter og brukere er det også aktivert flere sikkerhetsfunksjoner. Sammen har vi kontroll ved å blant annet ha tatt i bruk to-faktorautentisering, enhetsadministrasjon gjennom Intune og betinget tilgang. Kort fortalt er det bakgrunns mekanismer som styrer hvem som får tilgang til hva, basert på hvordan enheter de bruker og hvor de er. Dette oppsettet er spesialtilpasset etter deres arbeidsflyt og sikkerhetsbehov, samt satt opp slik at de ansatte ikke mister produktiviteten.

«Smertefri, behjelpelig og god service. Dere svarer alltid raskt dersom vi skulle ha noen spørsmål eller utfordringer"

Lars Skovli, Associate

Human Assets Consulting har i dag Microsoft 365 og support som tjenester hos oss, og har vært kunde siden 2018. Les mer om deres tjenester her.

Publisert: . Oppdatert: .