Hopp til hovedinnhold
Bilde av en mann som smiler og teksten bli mer produktiv og sikker ved å bruke Microsoft 365 bedre

Velkommen til et lynkurs i hvordan du kan få bedre utnyttelse av ditt Microsoft 365 abonnement. I denne to timers workshopen vil vi fortelle deg om hvorfor Microsoft 365 Business Premium er den mest kostnadseffektive lisensen tilgjengelig for SMB markedet.

Microsoft gir deg tilgang til et bredt spekter av verktøy som kan øke produktiviteten og sikkerheten for din virksomhet. Fra kjente verktøy som Word, Excel og PowerPoint til avanserte samarbeidsverktøy som Teams, SharePoint og OneDrive.

Christian vil fortelle om hvordan du kan utnytte disse verktøyene til å samhandle bedre og tryggere. Vi vil se på beste praksis for å bruke Teams til å samarbeide i sanntid, hvordan du kan dra nytte av SharePoint for å dele og administrere dokumenter effektivt, og hvordan du kan sikre ditt Microsoft 365-miljø for å beskytte mot trusler og datalekkasjer.

Bli med 16.april, klokken 13.00-15.00! Det blir mulighet for å stille spørsmål underveis. Workshopen er kostnadsfri og passer for beslutningstakere innen IT.

Kursholder:

Tid og sted:


Microsoft Teams

Dato: 16.april

Klokken 13.00 - 15.00

Agenda:

  • Lisenser: Innhold og forskjeller
  • Hvordan du kan samarbeide og kommunisere bedre og tryggere
  • En innføring i de viktigste verktøy og tjenester
  • Sikkerhetsfunksjonalitet i Microsoft 365

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!