Hopp til hovedinnhold

Slik hjelper Microsoft 365 Copilot deg i arbeidshverdagen

Bilde av logo til Microsoft 365 Copilot

Nylig lanserte Microsoft det de kaller Microsoft 365 Copilot. Kunstig intelligens (AI), blir i økende grad en del av livene våre og forvandler måten vi arbeider på. Formålet til Copilot er å gi deg økt kreativitet, og vil transformere måten vi jobber på.

Copilot i blant annet Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook og Teams vil hjelpe deg med å bli mer produktiv, komme raskere i gang med dokumenter og presentasjoner, og hjelpe deg med å raskt hente ut innsikt fra dataene eller e-postmeldingene dine. Copilot kan også hjelpe deg med å finne relevant informasjon, bilder og sitater fra pålitelige kilder på nettet.

Copilot fungerer med de ulike produktene i Microsoft 365 porteføljen, Word, PowerPoint, Outlook og Teams. Her er noen eksempler på hva Copilot kan hjelpe deg med i hvert produkt:

Hva kan Microsoft 365 Copilot gjøre for deg?

Her kommer noen eksempeler på hva Copilot kan hjelpe deg med.

  • I Word kan Copilot hjelpe deg med å skrive rapporter, artikler, brev og andre dokumenter. Copilot kan foreslå overskrifter, avsnitt, punktlister og tabeller basert på emnet du skriver om. Copilot kan også hjelpe deg med å sjekke stavefeil, grammatikkfeil og plagiat.

  • I PowerPoint kan Copilot hjelpe deg med å lage engasjerende presentasjoner. Copilot kan foreslå design, layout, temaer og animasjoner for lysbildene dine. Copilot kan også hjelpe deg med å finne passende bilder, ikoner, grafer og diagrammer for å illustrere poengene dine.

  • I Outlook kan Copilot hjelpe deg med å skrive profesjonelle og høflige e-poster. Copilot kan foreslå emnelinjer, hilsener, avslutninger og signaturer for e-postene dine. Copilot kan også hjelpe deg med å planlegge møter, sende påminnelser, bekrefte avtaler og følge opp samtaler.
  • I Teams kan Copilot hjelpe deg med å kommunisere effektivt med kollegaer og kunder. Copilot kan foreslå svar, spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger for meldingene dine. Copilot kan også hjelpe deg med å dele filer, lenker, notater og oppgaver med teamet ditt.

Når kommer Microsoft 365 Copilot?

Copilot i Microsoft 365-apper er nå tilgengelig for alle virksomheter.

Hva koster Microsoft 365 Copilot?

I juli annonserte Microsoft at Copilot vil være tilgjengelig for $30 per bruker per måned for Microsoft 365 E3, E5, Business Standard og Business Premium-kunder.

Her kan du lese mer om teknologien bak Microsoft 365 Copilot:

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!