Hopp til hovedinnhold

Tjenester, produkter og kompetanse

Drift av ERP

Vi er spesialister på drift av Microsoft Dynamics 365 Business Central, enten det kjøres i lokalt servermiljø, Azure eller vårt datasenter.

Eksperter drift & support

Dynamics 365 Business Central

Microsoft er en profesjonell leverandør av forretningssystemer, og leverer løsninger for både mindre og større bedrifter. Business Central er en av forretningsapplikasjonene i Microsoft sin skybaserte IT plattform Dynamics 365. Felles for systemene i plattformen er at Microsoft integrerer de med andre Microsoft-tjenester som Microsoft 365, Power BI, AI og CRM, og benytter Microsoft-teknologi som SQL server og Azure. Ideen er at ingen forretningsløsning er bedre integrert med andre Microsoft-løsninger enn Microsoft sine egne løsninger.

Hos oss har vi ansatte med mer enn 20 års erfaring med drift av Dynamics NAV og Business Central. Det er ikke lenge siden vi avsluttet drift av Dynamics NAV 4.0. Dette er en svært gammel versjon som ikke lenger er støttet av Microsoft.

Vi drifter løsninger for virksomheter både i kundens eget datarom, i vårt datasenter (private cloud) og i Azure (public cloud).

Vi bistår med sikker drift og regelmessige oppdateringer (Cumulative Updates) slik at ERP systemet alltid har de siste sikkerhets- og programvareoppdateringene.

Vi arbeider tett med applikasjonsleverandører, og kan med vår ekspertise bistå med installasjon og oppgraderinger av ERP systemet, optimalisering av SQL trafikk og integrasjoner mot 3.parts systemer.

Vi tilbyr også en utvidet overvåkningstjeneste hvor vi monitorerer kritiske jobbkøer (schduled tasks), og kan varsle kunden hvis disse stopper eller ikke oppfører seg som normalt. Kunden får også tilgang til tjenesten og kan se status på alle jobbkøer som kjøres.

Vi tilbyr også supportavtaler som passer for større virksomheter som har egen driftsleverandør, men ønsker regelmessige CU oppdateringer av ERP-installasjonen samt tilgang på våre kunnskapsrike konsulenter.

Ønsker du rådgivning eller hjelp med Business Central?