Hopp til hovedinnhold
Anders med "full sikkerhetspakke" PC m/4G og privacyfilter samt sikker kabel
Anders med "full sikkerhetspakke". PC m/4G og privacyfilter samt sikker kabel

I dagens digitale æra er sikkerhet og effektivitet to sider av samme sak for enhver bedrift. Å bevare konfidensialitet, beskytte sensitiv informasjon og sikre at ansatte opererer i et sikkert digitalt miljø er ikke lenger bare ønskelig, men nødvendig. Vi har sett nærmere på hvordan GearLap Privacy Filter, MicroConnect Safe Charge USB-C og bærbare datamaskiner med innebygget 5G-modul, kan spille en avgjørende rolle i å oppnå disse målene.

GearLab Privacy Filter: Beskyttelse for skjerm og informasjon

GearLab Privacy Filter er et innovativt produkt til moderne arbeidsmiljøer. Med en økende trend av åpne kontorlandskap og felles arbeidsområder, øker behovet for å beskytte skjermer fra uønskede øyne. GearLab Privacy Filter fungerer som et skjold, begrenser synsvinkelen slik at kun personen som sitter rett foran skjermen kan se innholdet klart. Dette ikke bare forhindrer visuell spredning av sensitiv informasjon, men skaper også et mer privat og fokusert arbeidsmiljø.

Eksempel på en av Gearlabs Privacy Filter for 14" enheter
Eksempel på en av Gearlabs Privacy Filter for 14" enheter

GearLab har prisgunstige filter til de fleste PCer. Her finner du dem:


MicroConnect Safe Charge USB: Sikkerhet for lading og dataoverføring

Lading og dataoverføring via USB er nå standard på moderne arbeidsplasser. MicroConnect Safe Charge USB-C setter sikkerheten i fokus ved å forhindre potensielle trusler som overstrøm, overoppheting og uautorisert tilgang til enheten gjennom ladekabelen. Dette ikke bare beskytter enheten, men sikrer også at ansatte kan lade enhetene sine trygt selv når de er koblet til ukjente mulige ladepunkter, noe som er spesielt relevant i dagens mobile arbeidsmiljø.
MicroConnect Safe Charge kommer både som egne kabler med USB-C, USB-A og Lightning, samt egne overganger, slik at du kan benytte eksisterende kabel eller gå til innkjøp av en ny sikker kabel.

MicroConnect Safe Charge USB-C til USB-C-kabel
Eksempel på en MicroConnect Safe Charge USB-C til USB-C-kabel

USB-C, USB-A, Lightning. Her finner du dem:
Bærbare datamaskiner med innebygget 5G: Sikkerhet på farten

I en verden der ansatte stadig er på farten, er det viktig å opprettholde sikkerheten uavhengig av tilkoblingssted. Bærbare datamaskiner med innebygde 4G eller 5G bredbåndsmoduler gir en sikker tilkobling uten behov for å koble til åpne eller potensielt usikre nettverk. Dette eliminerer risikoen for dataintersepsjon og gir de ansatte muligheten til å jobbe trygt fra hvor som helst. Dette er noe vi har sett nærmere på for en tid tilbake. Les mer om dette her.

Og er du interessert i å vite hvilke PCer som har innebygget modul så ta kontakt så skal vi finne alternativer som passer til deg og din bedrift. Eller du kan besøke vår nettbutikk her.

Ansattes ansvar for sikkerhet: En kollektiv innsats

Selv med avanserte teknologiske sikkerhetsløsninger, er den enkelte ansatt en viktig brikke i bedriftens totale sikkerhetsbilde. Å være oppmerksom på cybersikkerhetspraksis, unngå å koble seg til usikre nettverk, og være forsiktig med deling av sensitiv informasjon er alle viktige aspekter av den enkelte ansattes rolle i å opprettholde sikkerheten.

Spør ikke hva bedriften kan gjøre for din sikkerhet, men spør hva du kan gjøre for bedriftens sikkerhet

GearLap Privacy Filter, MicroConnect Safe Charge USB-C, og bærbare datamaskiner med innebygde bredbåndsmoduler representerer en integrert tilnærming til sikkerhet i moderne bedrifter. Ved å kombinere fysiske beskyttelsesmidler med avansert teknologi, kan bedrifter skape et robust forsvar mot stadig mer sofistikerte trusler. Likevel er det viktig å huske at sikkerhet er en kollektiv innsats, og hver ansatt spiller en nøkkelrolle i å opprettholde den digitale integriteten til bedriften.

Med riktig utstyr, bevissthet og innsats kan moderne bedrifter og deres ansatte navigere i den digitale verdenen med riktig fokus, som er den jobben man skal gjøre. Og ikke med frykt og feil bruk av tid og ressurser som følge av sikkerhetsbrudd utført av uvitende ansatte.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!